Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Уствари сеуште ме информира со тоа spyware alert, али сега за разлика од преска ми е побрз компјутерот.

П.С.: Уште немам најдено начин како да ги вратам Sticky Keys :pos: (што правам значи за вас, си го расипав компјутерот тестирајќи решенија на проблеми :))

Ако добро те разбрав, сега незнаеш како да си ги вклучиш Sticky keys. Одиш во Control Panel -> Accessibility Options и таму имаш Use Sticky Keys.

Стисни 5 пати по ред брзо на SHIFT. Ќе ти се отвори стики кејс прозорот. Кликни на Settings. Тука дештиклирај ги сите три опции. На првата опција кликни нешто Setting мислам имаше, и сите исклучи ги. ОК кликни и готово е, нема повеќе досада.

П.С.: Уште немам најдено начин како да ги вратам Sticky Keys :pos: (што правам значи за вас, си го расипав компјутерот тестирајќи решенија на проблеми :))

фала многу но еве се исклучив и пак така права :(

Старите тастатури неможат да регистрираат повеке од 4 копчиња коа се стиснати и затоа бипкаат, нема никаква врска со StickyKeys пошто тоа се пали при несакани стискања на Shift дугмето. Едноставно ти треба нова тастатура.

Може ли некој да ми објасни како треба да инсталирам нод32 и од каде да најдам username и password.

И да најдеш username и password со наредниот апдејт се сјебува целиот антивирус. Инсталирај си касперски

И да најдеш username и password со наредниот апдејт се сјебува целиот антивирус. Инсталирај си касперски

Не ти треба username и password, се иде преку друг специјален крак со кој што нема проблеми.

ne znam od kade da baram no mi treba licenca za UltiCAD system interior designer

даунлодирав филм. и сега филмот е поделен на 3 дела, може ли некако да ги поврзам сите заедно ?!?!???

Темава не е "барам крак" и никогаш нема да биде. Пазете во иднина.
даунлодирав филм. и сега филмот е поделен на 3 дела, може ли некако да ги поврзам сите заедно ?!?!???
Можеш со Windows Movie Maker.

сакам да купам нов ком. дали ова е добра конфигурација
плоча (msi -k9n neo v2) така нешто беше
процесор amd atnlon64 4200+ dual core
1GB RAM DD2 kingmay/800mhz
HDD 160GB SATA (16MB CACHE)
МОНИТОР 19"
ГРАФИЧКА 7300LE 256MB DDR2
DVD-RW LG И ДА НЕ НАБРОЈАВУМ ПОВЕЌЕ

МОНИТОР 19"

добра е конфигурацијата

МОНИТОР 19"

И повеќе од добра. :)
Ме интересира само од кој продажен центар е понудата и колку чини ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom