Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А да пробаш со Win CD да му направиш REPAIR, значи не да почнуваш нова инсталација туку да ја поправиш веќе постоечката. Така мислам дека потоа виндоусот нормално ќе се стратува виндоусот и ќе можеш да ги префрлиш важните податоци од my doc. Откако ќе средиш тоа, направи му целосна реинсталација.

DA da сакам ...и сликите...

Аце знам ќе ма убијаш...ама WinCD то шо ми е од XP=vo , не е кај мене...и нема да го имам до идниот викенд..

Сега барам само начин некако да си го повратам фолдерот Мај Документс ..сосе слики и документи внатре.,...
А потоа ќе побарам некој ОС и ќе му напрам формат..

лол во вистинско место и време побара помош... и мене ми се избришаа па 95 % вратив се:smir: ќе ти пратам по пп Power Data Recovery .. и ке кажам како се прави ова она

Ајде аман брату!

ЕДИТ:

Со помош на Mr.InF3ction ...и програмчето Power Data Recovery ... вратив поголем дел од информациите...да не речам 100%..

Сеа све поважно ќе изрежам на ЦД-ња , па потоа еден формат му мавам...да не му текни повеќе да заебава!

Може некако да ја избришам Корпата од декстоп?

Веројатно веќе направил како што му кажавте но какo за информација за да се избегне експериментиrањето со регистрите понеупатените можат кантата да ја тргнат и на следниот начин:

Start -> Run -> gpedit.msc . После ќе ви се отвори Gpoup Policy, и одете на User Configuration, после Administrative Templates, после Desktop, и таму ќе видете Remove Recycle Bin icon from desktop, кликнете два пати, и каде што е направено Not Configured, ставете го на Enabled и после неколку секунди ке ја снема кантана, а за враќање само вратете го тоа пак на Not Configured..

Едно прашање: Дали може преку Google Earth да се обележат патишта со некоја боја и после обележаното да го save-вувам како слика. На пример, јас имам шетано од една до друга релација долго време и сакам да ги обележам патиштата преку кој сум минувал за да дојдам до одредено место.
Ако не може, постои ли некоја програма преку која можам да го направам ова?

Едно прашање: Дали може преку Google Earth да се обележат патишта со некоја боја и после обележаното да го save-вувам како слика. На пример, јас имам шетано од една до друга релација долго време и сакам да ги обележам патиштата преку кој сум минувал за да дојдам до одредено место.
Ако не може, постои ли некоја програма преку која можам да го направам ова?

Може, прочепкај низ опциите, не ми текнува каде точно беше. Баш си црташ, со каква сакаш дебелина на линија, црвена боја мислам... и после можеш да го зачуваш тоа како сакаш, можеш и да стиснеш PLAY и да ти го извози патот точно како што си го цртал.

Оти кога инсталирам Media Player 11 и после ми се појавува Validate, ке видите на сликите, и кога одам Validate и после одам Finish и не се појавува Media Player-от ..
ПомоШ ?
2lu5ame.jpg
20f51rp.jpg

Оти кога инсталирам Media Player 11 и после ми се појавува Validate, ке видите на сликите, и кога одам Validate и после одам Finish и не се појавува Media Player-от ..
ПомоШ ?

Што помош?

Лиценцирај си го Windows-от.

Како се лиценцире:kesa::kesa:

Ќе си платиш :)

Ај сега пак за мене помош. Сега ми се изгаси компјутерот на гледање филм......отворен ми беше капакот пипам напојувањето - ладно, процесорот - ладен. Двата хард-диска не можам да ги допрам. Вклучувам веднаш компјутер, вклучувам Speed Fan и гледајте:

untitledmwm.bmp

Има ли чаре за ова?

Само без побарувања за кракови и линкови кон нив,
Едит: Значи не реков дека има кракови туку да си знаете да не ги побарувате однапред :)

Добро туториалов не е крак туку пропуст на Microsoft дека може да се инсталира WMP11 и да не ти е лиценциран Windows-от

Направив и пак не бива, пак се појавува истото.
Пред инсталацијата на ВМП11 извади го кабелот за интернет од компјутерот, валидацијата офлајн проаѓа 100%....уште еден пропуст на Микрософт.

Пред инсталацијата на ВМП11 извади го кабелот за интернет од компјутерот, валидацијата офлајн проаѓа 100%....уште еден пропуст на Микрософт.

Е ова не сум го знаел :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom