Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Проблемот може да се јави кај оние кои имаат инсталирано Cubase SX3, односно проблемот е во драјверот H20 ако се јави двапати инсталиран. Го исклучив во Startup и проблемот се реши..:smir:

..ЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ.....Шо е работа со Мозилава у последниве 3 дена ..откако ке ја уклучам ..за едно 20 минути ..процесорот 100% ...цела меморија ми ја цица ...ц цц лом ме праи .. лекот е само да ја рестартирам ...до што може да биде ..цел компјутер е укочен од Мозилава ..(не е вирус..све е чисто)

..ЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ.....Шо е работа со Мозилава у последниве 3 дена ..откако ке ја уклучам ..за едно 20 минути ..процесорот 100% ...цела меморија ми ја цица ...ц цц лом ме праи .. лекот е само да ја рестартирам ...до што може да биде ..цел компјутер е укочен од Мозилава ..(не е вирус..све е чисто)

Firefox 3.0.10 ја користиш ?

Види датата дали ти е точна:)

Во ред е, средив. Го реинсталирав наново компјутерот целосно и се инсталирав наново, месенџерот си рабти супер.
Фала на помошта.

lele luge mi se pobrka kom mi se pojavuva tuka neso da istaliram system security verision i od nego ne biva niedna ikona da mi otvori na kom samo net veli deka mora da go istaliram pa mi bara nekakvi kodovi karticki razni gluposti a nikade ne pisuva da se zatvori de kazejte neso ???

lele luge mi se pobrka kom mi se pojavuva tuka neso da istaliram system security verision i od nego ne biva niedna ikona da mi otvori na kom samo net veli deka mora da go istaliram pa mi bara nekakvi kodovi karticki razni gluposti a nikade ne pisuva da se zatvori de kazejte neso ???

Обиди се да објасниш најубаво што можеш: што те мачи, што е проблемот, од кога, како, зашто, што проба ти......

И по можност стави слики тука за полесно да се снајдеме.

me maci toa so sakam da go isklucam a nema nikakva opcija za isklucuvanje ne pisuva exit nikade
System-Security.gif

Имаш вирус веројатно? :helou:
Имаш ли некоја антивирусна програма на оперативниот?
Како што те разбрав обично се појавуваат такви програми при некоја зараза во компјутерот, или веќе ја имаш таа програма? Ако ја имаш влези во protection и провери таму, или пак избриши ја во Control Panel, Add or remove programs и соодветно програмата.

Пробај избриши го (uninstall)
ne pisuva takvo nesto nikade

Имаш вирус веројатно? :helou:
Имаш ли некоја антивирусна програма на оперативниот?
Како што те разбрав обично се појавуваат такви програми при некоја зараза во компјутерот, или веќе ја имаш таа програма? Ако ја имаш влези во protection и провери таму, или пак избриши ја во Control Panel, Add or remove programs и соодветно програмата.
imam antivirus ama nesaka da se otvori vi vikam nitu edna ikona od kom ne saka da se otvori ..msn,sliki ne saka da otvara control panel niso niso :(

ne pisuva takvo nesto nikade

imam antivirus ama nesaka da se otvori vi vikam nitu edna ikona od kom ne saka da se otvori ..msn,sliki ne saka da otvara control panel niso niso :(

Eпа тоа System Security, тоа е ВИРУСОТ.

Пробај направи SYSTEM RESTORE

system restore???? :O

Да го вратиш оперативниот систем, во претходна фаза, каде што и вирусот ќе се изгуби.
Ај најубаво прочитај си тука па ако имаш нешто дополнително пиши.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom