Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Клик овде па Fix this problem.
Ќе се снајдеш натаму или да земам да цртам? :smir:

Сполај ти бате, многу ми помогна!!! ДА си ми жив и здарв 120 години!!!:back:

?

пробвам да инсталирам гугл хром и ми се појавува порака како сликата што ја прикачив. всушност тоа ми се појавува штои да инсатлирам од гугл. не сакам да експериментирам, па зато ако има некој искуство нека ми кажи

Attachments

• Picture1.jpg
    Picture1.jpg
    11,7 KB · Прегледи: 9
Луѓе се измачив анти вирус не можам да најдам:@

еве касперски што му е :@

Луѓе се измачив анти вирус не можам да најдам:@

еве касперски што му е :@

Друже имаш инсталирано АВГ и затоа не можеш да инсталираш Касперски.....земи Revo и со него избриши АВГ ако сакаш Касперску...само незнам што ти текна да го мењаш АВГ....мене ми се свиша повеќе и од Касперски!!!!

Размисли убаво!!!! Позз!!!

Друже имаш инсталирано АВГ и затоа не можеш да инсталираш Касперски.....земи Revo и со него избриши АВГ ако сакаш Касперску...само незнам што ти текна да го мењаш АВГ....мене ми се свиша повеќе и од Касперски!!!!

Размисли убаво!!!! Позз!!!

Го избришав авг со рево и џабе па истото хММмммММ!:drk:

:pos2::pos2: се збуни

Икона за мрежен драјв...
Ако не знаеш што е тоа... Не знам како да ти објаснам :)
Тоа ти е шерувана локација во мрежа, локална или интернет.

^ Истото се појавува и кога (со помош на мсн+) се заклучува мснто :)

Да, ама тоа е лажна икона. Нели за да скриеш мсн од шефот.

Ми се појавува кога играм кантер (обично имам лаг). И кога ја исклучувам играта, оваа иконка ми стои врз Мсн. Па помислив да не ја губам конекцијата со интернет па поради тоа да ми излегува оваа иконка.

Ми се појавува кога играм кантер (обично имам лаг). И кога ја исклучувам играта, оваа иконка ми стои врз Мсн. Па помислив да не ја губам конекцијата со интернет па поради тоа да ми излегува оваа иконка.

Најверојатно ти е наместено после 5-10 минути неактивност на мсн, самиот да се заклучи... Ништо посебно :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom