Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Имаме проблеми кај другарот тука.Кога влегува на My Computer и сака да отвори D или C кликнува два пати и не сака да отвори нормално како што треба него му излегува прозорец да бира некој од програмите.Што може да е проблемот и како да се поправи.Фала однапред :wink:

Имаме проблеми кај другарот тука.Кога влегува на My Computer и сака да отвори D или C кликнува два пати и не сака да отвори нормално како што треба него му излегува прозорец да бира некој од програмите.Што може да е проблемот и како да се поправи.Фала однапред :wink:

Симни го овој програм од овде и пробај со него:

http://www.winhelponline.com/articl...on-a-mapped-network-drive-in-My-Computer.html

Btw, Google is your friend =)

Прашање за сите што користат firefox 3.0.6:
Дали сте имале проблем/и да пребарувачот се закочи, и да неможе да се прекине процесот (па дури ни преку таск менаџер) ?
Јас откако ја инсталирав најновата верзија, честопати се соочувам со овој проблем, а и како што прочитав во support форумот на mozilla немаат некое објаснување/фикс за овој проблем. :toe:

Прашање за сите што користат firefox 3.0.6:
Дали сте имале проблем/и да пребарувачот се закочи, и да неможе да се прекине процесот (па дури ни преку таск менаџер) ?
Јас откако ја инсталирав најновата верзија, честопати се соочувам со овој проблем, а и како што прочитав во support форумот на mozilla немаат некое објаснување/фикс за овој проблем. :toe:

Сите имаат проблем со 3.0.6 ја дури и се префлив на IE 7 пошто на Firefox ми го замрзнува компјутерот од време на време и ногу зима од процесорот претеризам со 3.0.6

Firefox 3.0.6 го користам од кога излезе оваа верзија, и до моментов сум немал НИКАКОВ проблем, а сум презадоволен. Незнам кај вас што се случува :)

Firefox 3.0.6 го користам од кога излезе оваа верзија, и до моментов сум немал НИКАКОВ проблем, а сум презадоволен. Незнам кај вас што се случува :)

Над 4 табови и почиња да замрзнува воа само на XP ми се случува на Vista работи добро

Над 4 табови и почиња да замрзнува воа само на XP ми се случува на Vista работи добро

Како бре, моментално имам 9 табови мука нема... а стално имам над 6-7 таба отворено :toe: И Опера и Мозила океј ми работат.. само со Експлорар ако отворам 2-3 таба ми скренува цел компјутер :S

abe luge pred nekoj den kupiv webcam NEO nwc-1002 no ne mi ja prima bez softwer(kom ne ja prepoznava) a so nea ne idese CD ...pomos nesto kako da ja opravam plss

Moze li da mi kazete od kade da simnam photoshop?

Pozdrav

abe luge pred nekoj den kupiv webcam NEO nwc-1002 no ne mi ja prima bez softwer(kom ne ja prepoznava) a so nea ne idese CD ...pomos nesto kako da ja opravam plss

Слегни си драјвери од нет соодветни за камерата и пробај да ја инсталираш
Moze li da mi kazete od kade da simnam photoshop?

Pozdrav

Ке ти прати некој торент или линк за download,бидејки моментално неможам да најдам. :smir:

Слегни си драјвери од нет соодветни за камерата и пробај да ја инсталираш

Ке ти прати некој торент или линк за download,бидејки моментално неможам да најдам. :smir:

abe se utepav od baranje na net ne mozev da najdam nikade...? .. pa ..

кога го уклучувам комов секогаш ми бара password а ја немам ставено.и стискам само ОК без да пишам password и почиња да си работи.
Може некој дами каже дали се исклучува ова и како?

I'm The Rock

кога го уклучувам комов секогаш ми бара password а ја немам ставено.и стискам само ОК без да пишам password и почиња да си работи.
Може некој дами каже дали се исклучува ова и како?

I'm The Rock

Може имаш ставено blank password. Види во контрол панел > user accounts > на твојот акаунт да не има ставено пасворд...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom