Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.662
Имаме проблеми кај другарот тука.Кога влегува на My Computer и сака да отвори D или C кликнува два пати и не сака да отвори нормално како што треба него му излегува прозорец да бира некој од програмите.Што може да е проблемот и како да се поправи.Фала однапред :wink:

Член од
14 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
162
Имаме проблеми кај другарот тука.Кога влегува на My Computer и сака да отвори D или C кликнува два пати и не сака да отвори нормално како што треба него му излегува прозорец да бира некој од програмите.Што може да е проблемот и како да се поправи.Фала однапред :wink:
Симни го овој програм од овде и пробај со него:

http://www.winhelponline.com/articles/223/1/Open-With-dialog-appears-when-double-clicking-on-a-mapped-network-drive-in-My-Computer.html

Btw, Google is your friend =)

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Прашање за сите што користат firefox 3.0.6:
Дали сте имале проблем/и да пребарувачот се закочи, и да неможе да се прекине процесот (па дури ни преку таск менаџер) ?
Јас откако ја инсталирав најновата верзија, честопати се соочувам со овој проблем, а и како што прочитав во support форумот на mozilla немаат некое објаснување/фикс за овој проблем. :toe:

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Прашање за сите што користат firefox 3.0.6:
Дали сте имале проблем/и да пребарувачот се закочи, и да неможе да се прекине процесот (па дури ни преку таск менаџер) ?
Јас откако ја инсталирав најновата верзија, честопати се соочувам со овој проблем, а и како што прочитав во support форумот на mozilla немаат некое објаснување/фикс за овој проблем. :toe:
Сите имаат проблем со 3.0.6 ја дури и се префлив на IE 7 пошто на Firefox ми го замрзнува компјутерот од време на време и ногу зима од процесорот претеризам со 3.0.6

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Firefox 3.0.6 го користам од кога излезе оваа верзија, и до моментов сум немал НИКАКОВ проблем, а сум презадоволен. Незнам кај вас што се случува :)

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Firefox 3.0.6 го користам од кога излезе оваа верзија, и до моментов сум немал НИКАКОВ проблем, а сум презадоволен. Незнам кај вас што се случува :)
Над 4 табови и почиња да замрзнува воа само на XP ми се случува на Vista работи добро

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
Над 4 табови и почиња да замрзнува воа само на XP ми се случува на Vista работи добро
Како бре, моментално имам 9 табови мука нема... а стално имам над 6-7 таба отворено :toe: И Опера и Мозила океј ми работат.. само со Експлорар ако отворам 2-3 таба ми скренува цел компјутер :S

Член од
20 јуни 2008
Мислења
20
Поени од реакции
1
abe luge pred nekoj den kupiv webcam NEO nwc-1002 no ne mi ja prima bez softwer(kom ne ja prepoznava) a so nea ne idese CD ...pomos nesto kako da ja opravam plss

Член од
11 февруари 2009
Мислења
78
Поени од реакции
2
Moze li da mi kazete od kade da simnam photoshop?

Pozdrav

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
abe luge pred nekoj den kupiv webcam NEO nwc-1002 no ne mi ja prima bez softwer(kom ne ja prepoznava) a so nea ne idese CD ...pomos nesto kako da ja opravam plss
Слегни си драјвери од нет соодветни за камерата и пробај да ја инсталираш
Moze li da mi kazete od kade da simnam photoshop?

Pozdrav
Ке ти прати некој торент или линк за download,бидејки моментално неможам да најдам. :smir:

Член од
20 јуни 2008
Мислења
20
Поени од реакции
1
Слегни си драјвери од нет соодветни за камерата и пробај да ја инсталираш

Ке ти прати некој торент или линк за download,бидејки моментално неможам да најдам. :smir:

abe se utepav od baranje na net ne mozev da najdam nikade...? .. pa ..

snowmen

The Rock
Член од
26 јануари 2009
Мислења
108
Поени од реакции
1
кога го уклучувам комов секогаш ми бара password а ја немам ставено.и стискам само ОК без да пишам password и почиња да си работи.
Може некој дами каже дали се исклучува ова и како?

I'm The Rock

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
кога го уклучувам комов секогаш ми бара password а ја немам ставено.и стискам само ОК без да пишам password и почиња да си работи.
Може некој дами каже дали се исклучува ова и како?

I'm The Rock
Може имаш ставено blank password. Види во контрол панел > user accounts > на твојот акаунт да не има ставено пасворд...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom