Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали има некаква опција да ја сменам позадинската слика на левото мени, кај фолдерите?
![]()
Тоа со црвено обележено. Знам дека можеше во Windows 98 па ме интересира зa XP. Фала
stavisi klasicna tema od XP i vidi dali ke bide isto.
Не е исто, го нема. Ама не сакам класични теми јас.
Ова е Windows 7 тема и најверојатно е интегрирано во темата и не можам да го сменам
Kaко нов Windows XP???
imam eden problem koga ce uklicuvam igra (koga ce stegnam na ikonata)kompjuterov mi se restartirat isto koga ce sakam da smenam rezolucija se restartirat. fala.
Провери ПП.
Kракот е само за Photoshop CS3 Extended верзијата.
your_mama_naked_haha.exe
Problemov pocna pred 3-4 dena, koga pocnaja da mi se otvaraat prozorcite vo attachmentite 1, 2, 3
Mislam deka koren da problemov e pred mesec koga na skype od drugar mi po greska prifativ file
Ama drugar mi mi kaza deka toj ne go pratil i deka toj go ima virusot i rece da go izbrisam so anti-virusot i toa go storiv (btw Kaspersky imam)Код:your_mama_naked_haha.exe
Ova pocna koga otvoriv nov user poradi rabota
Ovoj "problem" gi pravo slednite raboti:
- Go zakocuva windows-ot (freeze) i moram da go restartiram
- Pojavuvanje na mnogu prozorcina na startap, kazuvajki deka ima problem
- Skype ne otvata
- Internet Explorer ne otvara, nitu opera, nitu mozilla
- Zvukot se gubi i ponekogas se poremetuva
- Koga otvoram nekoj file od microsoft office, prvio pat bara driver za da se "instalira", no stegam cancel i pak go otvoram za da go procitam
Ova go pisuvam na mojot drug kompijuter a mi treba drugiot sto pobrzo
Pomagajte!!
Problemov pocna pred 3-4 dena, koga pocnaja da mi se otvaraat prozorcite vo attachmentite 1, 2, 3
Mislam deka koren da problemov e pred mesec koga na skype od drugar mi po greska prifativ file
Ama drugar mi mi kaza deka toj ne go pratil i deka toj go ima virusot i rece da go izbrisam so anti-virusot i toa go storiv (btw Kaspersky imam)Код:your_mama_naked_haha.exe
Ova pocna koga otvoriv nov user poradi rabota
Ovoj "problem" gi pravo slednite raboti:
- Go zakocuva windows-ot (freeze) i moram da go restartiram
- Pojavuvanje na mnogu prozorcina na startap, kazuvajki deka ima problem
- Skype ne otvata
- Internet Explorer ne otvara, nitu opera, nitu mozilla
- Zvukot se gubi i ponekogas se poremetuva
- Koga otvoram nekoj file od microsoft office, prvio pat bara driver za da se "instalira", no stegam cancel i pak go otvoram za da go procitam
Ova go pisuvam na mojot drug kompijuter a mi treba drugiot sto pobrzo
Pomagajte!!