- Член од
- 7 јануари 2008
- Мислења
- 5.366
- Поени од реакции
- 804
хаха добро..сеа чекам да се симнат и да видиме=)
едит: ми прекина симињањето со ДАП нешо ме дисконектирало,вика да пробам после..сеа и ова да го чекам ааааа
Finaly... ја среди работата

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
хаха добро..сеа чекам да се симнат и да видиме=)
едит: ми прекина симињањето со ДАП нешо ме дисконектирало,вика да пробам после..сеа и ова да го чекам ааааа
ве молам за помош
цело време ми се појавуваше едно демек UPDATE да направам и јас го стиснав тоа и сега кога ќе го уклучам компјутерот а и после ми стои гдооле десно цело време едно правоаголниче каде пишува
ask for genuine microsoft software
you may be a victim of software counterfeiting
The copy of Windows did not pass the genuine Windows vaalidation
и исто има доле во дениот агол едно иконче како ѕвездичка на тоа линијата кај што е СТАРТ менито и нејќе да се избрише, дали е ова страшно, што да правам? ако стиснам на неа, ми се отвара интернет и бада да се купи нешто
ве молам за одговор
Средив со Partition Magic
![]()
Што треба да пишав во тој делот Label? А во првото пишува колку простор да има во новиот System Нели.. и ми вика нешо: Тhe size of 0.0 Mb is out of range
Enter a size from 0.0 to 0.0 MB
А во тоа поле пишав да ми биде 12,222,2 MB.
Solution?
А кај Label Што треба да пишам?Ами погледни ја сликата и види колку е максимум сајз?
Ти бараш партицијата да е 12.2 гига, а максимално можеш да искористиш 8.2
А кај Label Што треба да пишам?
Не знам по кој пат го пишувам проблемов... Не можам да add-нам FTP сервер во My network places. Можев, дури не го избришав IE7... после тоа не можам ни да отворам веќе креиран сервер (кој како што реков го отварав без проблеми пред бришењето на IE7) ни да креирам.
Не е до серверот, тој се отвара без проблеми со Опера, Мозила итн... Но сепак попрегледно и поубо ми беше со Windows explorer.
Ако можи некој да ми помогни, фала.
Хмм... незнам дали е до ова, али ќе го спомнам како можна варијанта за предизвикување на проблемот. Во IE имаш да подесуваш прокси сетинзи, некогаш конектирањето на MSN зависи од тие сетинзи е сеа незнам дали истото има врска со FTP серверите.
Види на Google побарај по странскиве форуми би требало да видиш кој е проблемот и како да го решиш (немам време сеа да ти побарам дека ќе искачам, вечер ќе ѕирнам и ќе ти пишам).
Па пишувам 8 гига 7123.5 и пак ми вика тоа from 0.0 to 0.0 бла бла.. Help?Ами погледни ја сликата и види колку е максимум сајз?
Ти бараш партицијата да е 12.2 гига, а максимално можеш да искористиш 8.2