- Член од
- 7 јануари 2008
- Мислења
- 5.366
- Поени од реакции
- 804
hey дали може некој да ми каже добар анти спајвер... ме хакнаа на WoW И мислам дека имам инфо стилер.. ама не ми го фајќа авира ... ај ве молам .. фала однапред :\
Spyware Terminator :helou:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
hey дали може некој да ми каже добар анти спајвер... ме хакнаа на WoW И мислам дека имам инфо стилер.. ама не ми го фајќа авира ... ај ве молам .. фала однапред :\
Вака сега!Земав DELL лаптоп и нема Windows него некое глупо софтверче!Кажете ми дали за да инсталирам Windows треба прво ова да го избришам па да инсталирам,или може директно Windows!И кажете ми дали ќе може на овој новиов лаптоп да инсталирам лиценциран Windows кој ми го дадоа со стариов компјутер од Неоком,или ќе треба да си купам ново CD Windows и од каде!?Поздрав
Ми се јави еден проблем по форматирање кога ќе отворам Мој компјутер или мои документи ми се јави ``Windows Explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.`` и она Сенд или Дон`т сенд одам на дон`т сенд и по вторпат можам да влезам најнормално...секогаш вака....помош?
Другар стави си " Panda Internet Security 2009 " или " Panda Global Protection 2009" апдејтувај го и немаш гајле од ништо.hey дали може некој да ми каже добар анти спајвер... ме хакнаа на WoW И мислам дека имам инфо стилер.. ама не ми го фајќа авира ... ај ве молам .. фала однапред :\
Како да избришам Адд-они на мозила....инсталирав еден адд-онн за визуелен изглед(не е тема) ама не ми се допаѓа и не знам како да го избришам?

Влези во Алатки/Tools и таму има Add Ons во паѓачкото мени, натака ќе се снајдеш...Како да избришам Адд-они на мозила....инсталирав еден адд-онн за визуелен изглед(не е тема) ама не ми се допаѓа и не знам како да го избришам?
Кога го ставам цд-то за инсталација на Видоусот почнува да се инсталира поминува една фаза и потоа ми вади грешка и пишува : Stop : 0x000000007B (0xF78D2524, 0. . . итн дали некој знае како може да се попраи ова ?![]()
Кога го ставам цд-то за инсталација на Видоусот почнува да се инсталира поминува една фаза и потоа ми вади грешка и пишува : Stop : 0x000000007B (0xF78D2524, 0. . . итн дали некој знае како може да се попраи ова ?![]()
... порано на пр имаше мај документс и прозирно во однос на позадината а сеа секоја иконка ми е плава .. то ме нервира .. .ако ме разбирате уопште
: друг проблем ми е Ленгуиџ барот... не е вишше со букви EN, MK туку една глупа мала тастатурка стое на таскбаро, и не ми се мењат како порано со Shift + Alt 
Добровечеееееееер..... значи ја конечно да пишам оти иам 2 проблема... епа ајмо људи ако сте заинтересирани да ми помогнете малце околу ова... :
врнаа ми ја оваа машина од ремонт (реинсталација де) и сенките на иконките на десктопо веќе не се како порано... порано на пр имаше мај документс и прозирно во однос на позадината а сеа секоја иконка ми е плава .. то ме нервира .. .ако ме разбирате уопште
едит: друг проблем ми е Ленгуиџ барот... не е вишше со букви EN, MK туку една глупа мала тастатурка стое на таскбаро, и не ми се мењат како порано со Shift + Alt
не знам тука ли требаше у ваа тема али то е то шо страшно ми смета и молам за помош добри људи ...
фала унапред
.