Помош, софтверски проблеми и совети - II дел

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Дали може на слика со резолуција 1024x768, да и се намали резолуцијата, а притоа сликата да си остане цела и ако може така со која програма се прави.

Дали може на слика со резолуција 1024x768, да и се намали резолуцијата, а притоа сликата да си остане цела и ако може така со која програма се прави.
Ако те разбрав добро, сакаш само да ја намалиш големината на сликата. Има повеќе програми која можат да го направаат тоа, а едната од нив е ACDSee - програма за гледање и манипулирање на/со слики. =)

podobro odi na imageshack.us uploadiri ja slikata i daj resize image napraj si rezolucija kolko sakas i slikata cela ke ostane

imam problem so IE7,nece da otvara i go dava slednoto objasnenie
O ACESSO FOI NEGADO AO USUБRIO '-'

O acesso а pбgina: http://www.msn.com
... foi negado pela seguinte razгo:
Sнtio proibido: msn.com
Vocк estб vendo este erro porque a pбgina que vocк tentou acessar
contјm - ou ј rotulada como contendo - material considerado
imprуprio.
Se vocк tem alguma d'vida, contacte o Coordenador de IT ou o Administrador da Rede.
[SIZE=-3]Turbinado por DansGuardian[/SIZE]
[SIZE=-3]
[/SIZE]
dodeka na Mozila se funkcionira najnormalno..sto e problemot ako nekoj znae neka pise...da ne e nekoj virus?

zlaki, como este cassandra koga dojde decko i.

Јас не разбирам шпански а ни некој друг верувам. Ако можеш, преведи го еророт :)

imam problem so IE7,nece da otvara i go dava slednoto objasnenie
O ACESSO FOI NEGADO AO USUБRIO '-'

O acesso а pбgina: http://www.msn.com
... foi negado pela seguinte razгo:
Sнtio proibido: msn.com
Vocк estб vendo este erro porque a pбgina que vocк tentou acessar
contјm - ou ј rotulada como contendo - material considerado
imprуprio.
Se vocк tem alguma d'vida, contacte o Coordenador de IT ou o Administrador da Rede.
[SIZE=-3]Turbinado por DansGuardian[/SIZE]
[SIZE=-3]
[/SIZE]
dodeka na Mozila se funkcionira najnormalno..sto e problemot ako nekoj znae neka pise...da ne e nekoj virus?

od kaj go downlodira IE7... adni me na msn ke ti go pratam angliska verzija..

do Janev

komp.e licenciran i IE7 e simnat od Microsoft vo org.forma...ova sto se pojavuva dali e spanski ili ne koj znae (?)na koj jazik, se slucuva po nekolku pati vo mesecot da ne otvara i pokazuva toa sto go napisav,posle nekoj period (den-dva)pak se si raboti najnormalno na IE7...

Да не знае некој како можам да снимам аудио од микрофон подолго од 60 секунди? Sound recorder ми снима само 60 секунди, ако знае некој како се сетира да снима подолго или некое друго програмче што би ми завршило работа???
ФАЛА!

dete, Windows Movie Maker ќе ти заврши работа. Го има под дифолт во инсталацијата на Windows XP.

do Janev

komp.e licenciran i IE7 e simnat od Microsoft vo org.forma...ova sto se pojavuva dali e spanski ili ne koj znae (?)na koj jazik, se slucuva po nekolku pati vo mesecot da ne otvara i pokazuva toa sto go napisav,posle nekoj period (den-dva)pak se si raboti najnormalno na IE7...
Ако ти е лиценциран windows-от не знам шо бараш на кајгана да прашуваш за тој проблем :) ... Прашај си ги мајкрософт, тие треба да ти пружат техничка поддршка, јебига не ти е за џабе лиценциран windows... ! :uvo:

што е разликата меѓу касперски персонал и касперски интернет секјурити и кажете ми кој е поефикасен и кој е поадекватен ... и повеќе околу нив.
однапред благодарам

што е разликата меѓу касперски персонал и касперски интернет секјурити и кажете ми кој е поефикасен и кој е поадекватен ... и повеќе околу нив.
однапред благодарам

Касперски персонал е само антивирус, а касперски интернет секјурити има и antispyware и firewall и други некои компоненти. Само не би ти препорачал да го користиш касперски бидејќи веројатно за неколку месеци ќе те провалат дека имаш кракувана верзија и нема да можеш update да правиш. Мене барем тоа ми се случи неколку пати.

Касперски персонал е само антивирус, а касперски интернет секјурити има и antispyware и firewall и други некои компоненти. Само не би ти препорачал да го користиш касперски бидејќи веројатно за неколку месеци ќе те провалат дека имаш кракувана верзија и нема да можеш update да правиш. Мене барем тоа ми се случи неколку пати.
мхм a firewall колку што знам има ком бидејќи иам service pack 2 а тоа anty spyware go nemam така да ај ке снимам интернет касперски а тоа што ми препорачуваш да користам касперски ке заборавам оти нема појак антивирус ...

Еј дај кажете како се спојуваа два видео фајлови...
П.С Можеби тоа го има на предходните страни, но презафатен сум и неможам да барам...Фала

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom