Помош, софтверски проблеми и совети - II дел

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Го форматирав компјутеров и откако ќе го уклучам после некое време ми се појавува:

Generic Host Process for Win 32 Error

па мора да се рестартира компјутерот за да се уклучам на интернет. Помагајте, зш готово, барав на интернет ама не најдов нешто шо помогна!
Ај некој ак знајт нек кажит како да го решам проблемов набрзинка.

Фала, ај сега ќе пробам со патчот, а иначе firewallот ми е уклучен.

Luge mi treba pomos itno ako mozite pomagajte :)

Go formatirav kom i na greska si izbrisav nekoj fajlovi sto mi trebaat dali ima sansi nesto da se vrati ili to e reast in peace na fajlovite

?????

FLiX напиша:
Luge mi treba pomos itno ako mozite pomagajte :)

Go formatirav kom i na greska si izbrisav nekoj fajlovi sto mi trebaat dali ima sansi nesto da se vrati ili to e reast in peace na fajlovite

?????
Има, земи TuneUp Utilities 2007 и со алатката TuneUp Undelete ке си ги повратиш фајловите. Ама пази, не снимај ништо друго, зашто може да го пополниш тој кластер каде што ти се фајловите.

Ништо, не функционира ни со тоа :(

Некој совет како да го убрзам компјутеров, ама на македонски. На пример шо програми можам да исклучам преку таск менаџер. У Process има милион активни, кои да ги елиминирам????

Дај малку спецификации на компјутерот (РАМ, процесор, HD, графичка...) и кажи ми како работи при тазе инсталација на оперативен систем (XP користиш претпоставувам)?

Викторгг напиша:
Некој совет како да го убрзам компјутеров, ама на македонски. На пример шо програми можам да исклучам преку таск менаџер. У Process има милион активни, кои да ги елиминирам????
CCleaner

System mechanic 7 pro i pobrzo ke odi, i iskluci nekoj procesi ama nemozam da ti kazam koj bidejki neznam sto ti treba.

Princ напиша:
Дај малку спецификации на компјутерот (РАМ, процесор, HD, графичка...) и кажи ми како работи при тазе инсталација на оперативен систем (XP користиш претпоставувам)?
Да, XP, Celeron na 2.53Ghz, mi pishue 504 RAM иако не знам како е тоа можно, 80GB хард диск... нормално работеше, очекував побрз да биде, ама не беше лошо... абе иам од овие Анхоч голиатите... познато ти е сигурно...

imam edno prasanje? imam email na yahoo, sakam da go stavam na thunberbird/outlook express dali e mozno i ako e, koja e procedurata (probav no nekako ne ide)
koristam kabelski internet

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom