Помош, софтверски проблеми и совети - II дел

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Joey напиша:
Да не прашува од почеток- за сите јусери или само за мене?
Ne bre problemot e pokompliciran se raboti za toa sto auto cad raboti strogo samo pod administratorski user a kaj mene nemoze u domain okolina da bidat so admin pass taka?Ako nekoj znae neka pise

Ај нид хелп. Ми треба некоја програма како ABBYY FineReader 8, што препознава текст пишуван на кирилица. Ако знае некој, плс, нека пише побрзо пошо ми е итно.

Фала

А што и фали на ABBYY Finereader ?

Па не препознава кирилица (или барем оваа верзија што ја имам јас - 8)

Препознава кирилица.
Симни го ова и готово.

Зш ме зафркава плагинот за windows live messenger, преку winamp, имам windows xp, и кога ќе стиснам Turn on what I am listening on, не работи. Се работи за овој плагин.
Ај ако можете пробајте го. Благодарам.

оф топик - океј, фала тони.

јахутерминал напиша:
Зш ме зафркава плагинот за windows live messenger, преку winamp, имам windows xp, и кога ќе стиснам Turn on what I am listening on, не работи. Се работи за овој плагин.

оф топик - океј, фала тони.
Немам одговор на твоето прашање, туку имам предлог:
Симни си MSN Plus; Scripts -> Now playing -> Configure -> Main -> Main Player: Winamp

Поздрав.

јахутерминал напиша:
Mislam deka komandata " turn on what I am listening to " raboti so windows media player, ne so winap. Sepak, spored toa sto nemam winamp ne sum probal :S

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom