Помош, софтверски проблеми и совети - II дел

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
јахутерминал напиша:
Па најверојатно, десен клик на сликата, remove hyperlink.

Е,не сум до толку! Не може така затоа прашувам.:helou:

ејј пред 1 недела ме нападнаа 2-3 тројани.. некој ги избришав, а некој неможе да ги избришам... одам на фајлот каде што ми го покажува вирусот сакам да го избришам.. не ми дава(фајлот е во windows/system32/fccyxxv.dll)

fccyxxv.dll(не е windows file)

Janev напиша:
ејј пред 1 недела ме нападнаа 2-3 тројани.. некој ги избришав, а некој неможе да ги избришам... одам на фајлот каде што ми го покажува вирусот сакам да го избришам.. не ми дава(фајлот е во windows/system32/fccyxxv.dll)

fccyxxv.dll(не е windows file)
Симни си го Unlocker; инсталираj, после, оди во фолдерот каде што се наоѓа file-от што сакаш да го избришeш, десен клик - Unlocker, action: Delete, кликни на OK. Problem solved. ;)

TonInter напиша:
Симни си го Unlocker; инсталираj, после, оди во фолдерот каде што се наоѓа file-от што сакаш да го избришeш, десен клик - Unlocker, action: Delete, кликни на OK. Problem solved. ;)

fala toni.. se izbrisa

Кажете ми кај да најдам програма со која можам да го снимам десктопов нешто така...За да ви го кажам проблемот :) оти вака немоѓи :) или не?

Martin$ напиша:
Кажете ми кај да најдам програма со која можам да го снимам десктопов нешто така...За да ви го кажам проблемот :) оти вака немоѓи :)

camtasia the best

Јас го решив проблемот со драјвот ама сега имам со звучната картичка. Имено, све пуштам музика во Winamp, се е уредно поврзано со кабли ама не доаѓа звук до звучниците! Ако се доближам до нив, се слуша зуење. Ги преместив каблите во сите можни места ама пак е истото, симнав и драјвери од Интернет и ги инсталирав ама пак не доаѓа звукот. Имам некаков проблем во хардверот? Пошто ова со драјверите се си е уредно.

Jas imam edno problemce so youtube. Na forumot najdov kako moze da si gi downloadiram klipovite od youtube preko (vixy.net) i problemot e so ne mozam da downloadiram pogolemi klipovi (otprilika po 20mb.) pocnuva da se snima i nekade do 17% ponekogas i poveke od 17% pise DOWNLOAD COMPLITE, preku windows media player ne go otvara videoto a preko Bs player go otvara ama go dava videoto do mestoto so e snimeno odnosno edna cetvrtina??? Kako da downloadiram kompletno do 100%???

Alien_sr напиша:
Jas imam edno problemce so youtube. Na forumot najdov kako moze da si gi downloadiram klipovite od youtube preko (vixy.net) i problemot e so ne mozam da downloadiram pogolemi klipovi (otprilika po 20mb.) pocnuva da se snima i nekade do 17% ponekogas i poveke od 17% pise DOWNLOAD COMPLITE, preku windows media player ne go otvara videoto a preko Bs player go otvara ama go dava videoto do mestoto so e snimeno odnosno edna cetvrtina??? Kako da downloadiram kompletno do 100%???

Пробај со ова http://www.youtube-d.com/files/youtubed_setup.exe

Тоше напиша:
YouTube moze da se simnuvat i preku www.keepvid.com ama od tamu go namaluva kvalitetot i obicno 8mb e vo prosek eden klip, ne znam zosto.

Пробај ја екстензијата за Firefox, VideoDownloader...во топ10 екстензии е...одма кје ја најдеш,

Mi treba pomos so Auto cad imeno koga sum so admin logiran raboti koga ce se logiram so obicen user(restricted)nece da raboti ako znae nekoj neka pomaga

SuBZerO напиша:
Mi treba pomos so Auto cad imeno koga sum so admin logiran raboti koga ce se logiram so obicen user(restricted)nece da raboti ako znae nekoj neka pomaga

Да не прашува од почеток- за сите јусери или само за мене?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom