ПОМОШ (СКАЈП )

Пред извесно време најдов некое програмче МСН уплоадер! Значи може бесконечно да си отварате нов МСН и да си се логирате со друга адреса. Е сеа чув дека има таква некоја и за СКАЈП. Прочепкав нешто по гугл ама не ми иде, ако има некој било каква информација за ова ВЕ МОЛАМ ПИШЕТЕ ТУКА.

фала ви :)

Уште ли соблакаш девојки преку камера па не ги ставаш на својот прав имејл?

Дали некој знае да ми каже како да видам дали една особа ме избришала од скајп се работи за бивша другарка,дали може некако да се види

Дали некој знае да ми каже како да видам дали една особа ме избришала од скајп се работи за бивша другарка,дали може некако да се види
Иконата или е со сиво, или не се гледа аватар туку само прашалник...тоа ти е блок.

Уште една тема отвори кога можеш да прашаш во веќе постоечка и ќе одмориш до НГ.

Како може да се избрише, да се деактивира, да не постои маил. На yahоо ми е.

Ќе сака ли некој да ми направи фб. Никако неможам да направам. Само што ќе внесам код од телефон, после ми бара фотограгија, да се потврди, а немам уште слики внесено. Неколку пати така и сега неможам преку мојот број. Сака ли некој да ми помогне и направи фб профил?

Ќе сака ли некој да ми направи фб. Никако неможам да направам. Само што ќе внесам код од телефон, после ми бара фотограгија, да се потврди, а немам уште слики внесено. Неколку пати така и сега неможам преку мојот број. Сака ли некој да ми помогне и направи фб профил?
200 denara drugarce

Јас ќе ти направам ако ми приложиш лична карта од името со кое сакаш да ти е креиран профилот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom