Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дечки треба да купам нова Рам Меморија, зошто едната цркна (1гб) и останав уште на една (и таа е 1гб). Па сега ме интересира дали ако купам рам меморија со истите карактеристики како на онаа што ми е останата: DDR2, kapacitet 1024 mb (1gb), Brzina 333Mhz, data width: 64bit. ќе биде компатибилна, независно од производителот на рам меморијата и дали може да ставам исто ДДР2 но со пооголем капацитет (2gb) и дали ако земам рам со фрекфенција 800Mhz, ке функционира на слот од 333mhz? ПОМОШ и ако некој поупатен знае каде да ми препорача полесно да најдам (во Скопје) нека пише ПП?
Пишува дека плочата поддржува до 4гб. Па сега да заклучиме. Ако земам 800mhz, DDR2, so 2gb, тоа значи дека ќе функционира без проблем, независно од производителот на другата рам меморија со која моментално функционирам и независно од производителот на лаптопот?????ako kupis na 800 mhz kje ti raboti na 333 posto tolku ti podrzuva plocata, a za toa dali mozes da stavis memorija so pogolem kapacitet treba da se vidi modelot na plocata kolku taa poddrzuvam maksimum ram
Пишува дека плочата поддржува до 4гб. Па сега да заклучиме. Ако земам 800mhz, DDR2, so 2gb, тоа значи дека ќе функционира без проблем, независно од производителот на другата рам меморија со која моментално функционирам и независно од производителот на лаптопот?????
Мој добронамерен совет.....Не земај i5.....не се покажани како добри....или додај за i7 а ако не стаи i3.....Не значи дека сум во право но тоа е мое мислење...одлуката е сепак твоја...ПоздравДечки скоро и да избрав лап-топ,ама морам да слушнам и по некое мислење од постручните од мене овде.
Малку ме плаши марката Асус ама мислам дека ќе биде доста добар,сакав ДЕЛ да земам ама ми се некако поскапи од останатите. Изборот падна на.
Asus:15,6'' HD LED Display/Intel Core I5-3230M/8GB DDR3 RAM/750GB HDD/nVidia Ge Force GT 635M-2GB
Цената му е 33.000денари,дали за овие пари може да земам од друго место нешто подобро од друго место бидејќи овој е во АМЦ?
Мој добронамерен совет.....Не земај i5.....не се покажани како добри....или додај за i7 а ако не стаи i3
Знае и може некој да ми помогне да оверклокнам AMD Dual Core 4400+ 2301 MHz, матична плоча ми е ASUS M2V-MX-SE и напојање 400 или 450w не сум сигурен...
--- надополнето: 9 март 2013 во 22:16 ---
Знае и може некој да ми помогне да оверклокнам AMD Dual Core 4400+ 2301 MHz, матична плоча ми е ASUS M2V-MX-SE и напојање 400 или 450w не сум сигурен...
Викаш не е water prove м? Пробај отвори ја и така исуши ја. Друго чаре па нема баш.Будала сум. Ја избањав тастатурата демек water prove е. И сеа не ми работат некои копчиња. Работеа 5 минути и почнаа да заебават. Инаку станува збор за a4tech g700. Инаку ја сушев 6 саата.
некое чаре, предлог. не ми се даваат пари за нова ваква.
Нема да ти се исплати верувај, не се мачи.