Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Џабе, ќе треба да мењаваш платформа, ич не го бива процесорот. А напојувањето што марка е?

) панелите би требало да се слични да не речам исти, и двата имаат LED backlight (доста небитно кај ТН панели, само има намалена потрошувачка и појако осветлување, да не речам маркетиншки трик е ова кај лоу енд мониторите)... според мене со кој и да идеш нема згрешиш добри буџет варијанти се и двата монитора. 
дали неко може да ми каже или да ми даде некој клип како да поставам втор харддиск во компјутер бидејки немам баш многу време да барам по нет![]()
добро ама мене повеке ме интересираше за тоа кој да биде главен а кој роб хард како се подесува тоа ама како што разгледав едниот треба да има џампер а другиот неИнаку можеш да ставиш уште 1 или 2 штрафови од другата страна

Немаш инсталирано драјвери, и види го модело на картицата, не е Реалтек..браќа..после форматирањето на стар компјутер немам глас на компјутерот..што проблем ке биде...картицата е Реалтек.

) ваше мислење. Се мислам помеѓу овие два модела овој и oвој, па ме интересира кој е подобар и поисплатлив во однос цена - перформанси, и исто така ме интересира дали има некој купувано од АМЦ и искуства од истото.