Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Нешто ретардирано ми се дешава со тастатурата. На една ми функционираше се добро освен буквите A Q и Z океј, имав дома нова, не користена, ја сменив и се беше нормално но тука пак не работат 9 3 и 6 (сите се во иста колона). Некое решение? ...пошто страшно иритира...:confused:

Здраво дечки денес порачав intel i5 2500k ми треба соодветна плоча до 4500 ден максимум планирам да ја порачам до петок па ми треба помош околу изборот ?????

Здраво дечки денес порачав intel i5 2500k ми треба соодветна плоча до 4500 ден максимум планирам да ја порачам до петок па ми треба помош околу изборот ?????

Нема за 4500 ден. асална плоча за Сенди. Додај уште 3000 за Gigabyte P67A UD3, вредат парите.

сега засега барам до 4500 па после ке видам ке ја сменам сепак благодарам

сега засега барам до 4500 па после ке видам ке ја сменам сепак благодарам

Aко е така купија ја најевтината што ја има, значи прашај која е најефтина P67 и зимај, само немој да очекуваш да клокаш на неа, или нешто слично. Поентата е дека таа од 4500, па и некоја од 6000, нема да биде ништо подобра од најефтината, најефтината матична која сакаш да ја имаш е Gigabyte UD3, (7000) све под неа е ѓубре.

Каде можам да најдам полнач за лаптоп HP 550 ?

http://cgi.ebay.com/Battery-charger...=Laptop_Adapters_Chargers&hash=item4cf745f6b7
10.99$, FREE shipping.
Царина не се плаќа за пратки до 45$, проверено.

Aх до Македонија free shipping? ова ми е многу чудно, фала за линкот, обично од неколку нарачки до сега, секогаш цената што сум ја плаќал била околу 45 долари (за транспорт) на тоа целев, ретко се начекува free shipping за Македонија, а богами што е најчудно се работи за многу ефтин продукт, незнам како му се исплати.

Си купил i5-2500K и сакаш да земеш плоча со која што ќе не можеш да го клокаш тој процесор? Слабо логиката друже, слабо... :unsure:

Си купил i5-2500K и сакаш да земеш плоча со која што ќе не можеш да го клокаш тој процесор? Слабо логиката друже, слабо... :unsure:

Ќе може, али до колку, со кои температури, и колку се тоа тоа ќе биде стабилно останува да видиме :)

Според ентер списанието, OCZ Revo Drive PCI 120GB има во макс компјутери?

Незнам дали е на место прашањето, али за AMC кредит, значи само лична карта и одобруват?
:/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom