Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Поставив + 2 кулери назат на куќиштето...Е сеа ги ставив да влечат воздух, а сакам да прашам дали е подобро да ги свртам, т.е да дуваат воздух во куќиштето или не?
И кај мене истово се деси на старата графичка,дури и игриве не можев да ги играм,мешаше бои и такви точки се појавуваја,ја кладов врелна на 200 целзјусови и сега немат такви толки а и игриве до 2006 год се играт,за другиве јок![]()
како мозе да ги дознаам податоците на рутерот на компијутерот за да мозам да се конектирам од лап топ знаци ми треба да го дознам пасвордот за да се конектирам wi fi ?
Здраво форумџии
Јас имам еден прблем со матична плоча, го чистев цел компјутер и сега незнам да си ги вратам на кое место беа приклучени restart и power копчињата.
Помош кој знае да ми каже како да најдем да ги братам на старито место.
Иначе на матичната пише шо сметам дека е тоа моделот " KOB P4X266a NDSX " долго гооглав ама ништо соодветно не надов.
Kaj ja stavi во релна во електричен шпотер???? WTF???
Имам ASRock P45TS-R LGA 775 Intel P45 FSB 2000(O.C)/1333/1066MHz и имам проблем
1. Имам 4gb ( 2*2gb ) има едната плочка ми ја 2gb а другара половина
Installed Memory (RAM): 4,00GB ( 3,19GB usable ) а имам 64bit Windows ..... ( Чаре ) ?
2. Имам 7.1 Realtek звучна и ги инсталирувам драјвер...: Vista_Win7_R251_x64 HD Audio Manager. Приклучувам Систем и слушалку и тиња ми е звукот како mono, а со обични звучници ми е ОК ( Чаре ) А и неможам да ги приклучам излезите што се ставени напред за слушалки ?
Некој ми викаат демек е до Biosot ( 1.1 )
Прашај го сопственикот на рутерот.
Најчесто header-ите се наоѓаат најдоле десно на плочата. Тоа ти е едно мало правоаголно лежиште со 6-8 иглички на него. Околу лежиштето имаш обележано кое каде иде. PW SW ти е за палење, Res за рестарт, HDD +/- за сијаличката за дискот и Speaker +/- за BIOS звучникот. Притоа минус ти е секогаш црната жичка.
Најчесто header-ите се наоѓаат најдоле десно на плочата. Тоа ти е едно мало правоаголно лежиште со 6-8 иглички на него. Околу лежиштето имаш обележано кое каде иде. PW SW ти е за палење, Res за рестарт, HDD +/- за сијаличката за дискот и Speaker +/- за BIOS звучникот. Притоа минус ти е секогаш црната жичка.
пс: Средив со звукот од Biosot. А за рамот појма немам се плашам да не зезнам нешо у биосот.
па јас сум газдата не е на комшијата рутерот мој е ама сум ги заборавил податоците казувајте помоссссссссссссссссссссссс?
Да така е лесно знам ама ако не пишува ништо ????
![]()
![]()
како да ги најдам конекторите за restart и power
луѓе дај помагајте имам еден проблем. вака: кога ке приклучам USB флеш или било шо на USB портите на компјутеров или не ми го препознава или го препознава дека има нешто ама вели дека фали USB-флешот. значи вика плис инсерт тхе диск. прита антивирус програмава вика дека нема никакви вируси. а најголем проблем ми е со USB-стикот за интернет. тој се уклучува ама за две мин. се деконектира и морам се одново од механичкото реденје до пасворд, па најпосле конект. значи шо може да е????????? ај ве молам некој совет нешто зашто вака не иде.![]()
имам HP Pavilion dv9700 кога ке го стиснам копцето за палење power се пали мегутоа не покренува нисто и после се гаси и пали самиот, мегутоа не покрева ништо помош