Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Ако може малце помош.Сега работам на интегрираната графичка и многу ми коче а и пред доа работев на неа али се беше ок од кога го форматирав се се побрка и ми коче многу има ли чаре за ова?
via chrome9 hc igp family вакава мислам дека е интегрираната
Вчера забележав дека екранот на мониторот по вклучувањето почна да трепери. Имам lcd (lg 1900j). Нема мртви пиксели, ниту пак сум имал сличен проблем до сега. И денес ми се случи истотоЧаре?
Уф, ги проверив каблите, одново ги зацврстив, дури и прашина забришавКомпјутерот си работи ок. Значи, најверојатно не е компјутерот, ами мониторот. Претпоставувам дека се работи за проблем со осветлувањето или контрастот. Е сега ме интересира дали тоа се поправа некако или збогум-со-здравје?
Постои ли некое програмче што ќе ми каже што точно имам во лаптопот (хардвер) ?
Црвени точки низ мониторот кои се движат наоколу, односно исчезнуват па пак се појавуват, слично како кога на тв нема никаков прием, не се крева њињдоусот, тоа се случува кога ќе ја ставам старата графичка карта, која последен пат кога ја користев беше во ред.
???