Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
спасуванка = багнат ти е explorer од windowsot. Што значи ако ти се појавува овој проблем од пред 1 ден направи му system restore пред тој ден. Се би требало да биде ОК. Ако имаш пак проблеми тогаш reinstall на windowsot

Луѓе ако може некако да ми помогнете....на пс-то немам звук,не ми отвара јутјуб и не ми отвара хотмеил

А башка и ова ми се јавува и ми се гаси мај комјутер:nesum:
4djs8.jpg

Ќе ти ги бакнувам стапалата молимте спаси ме,извади г...упс:)
Фала ви однапред:smir:

имаш некоја грешка во виндоусот, пробај со апдејт ( стави сп3 ако немаш ) да ја средиш

матичната мислам дека ми е само ддр, не ддр2 :S
процесорот нека си седи, а графичкава ати ми се сфиѓа, можда ќе ја зиам. само, ќе осетам нешто разлика од оваа сеа што ја иам? т.е. мора да има бе =)
фала!
edit- рам мислев 1gb ddr/400 да зеам... или? грешам во нешто?

Moја грешка со рамот, извини. DDR 400 Mhz највеќе поддржува.

А разлика со таа графичка ќе имаш ехееее :)

Јас имам Asus Nvidia N7600GS/256 (AGP 8x)
има ли некоја појака графичка?
и што цена е отприлика.. :)

Или едноставно,рамот си го рикнал донекаде :|

Пробај со System Restore,пушти анти-вирус,и последна шанса нека ти биде зимање Windows CD,и стискање repair (значи не install) од него.

Ако пак те заебава,следен чекор е нова рам плочка:helou:

абе шетам под категории таму, и никако да ја најдам та што ја предлагаш од ати. :pos: нуб сум маиќеми.
ако најдеш нешто боље, кажуј =)

абе шетам под категории таму, и никако да ја најдам та што ја предлагаш од ати. :pos: нуб сум маиќеми.
ако најдеш нешто боље, кажуј =)

Брат4е, сум нашол нешто ко за тебе, знам ваква бараше, и цената е пристојна, абе сум те гаѓал у моментот :)

Gainward GeForce 6800GT Ultra 2400GS 256MB DDR3 - за само 26.755 ден. од NIKO

Иначе еве ти нешто попристојно

А таа што ти ја предложив претходно, у анхоч треба да ја има бре :)

Брат4е, сум нашол нешто ко за тебе, знам ваква бараше, и цената е пристојна, абе сум те гаѓал у моментот :)

Gainward GeForce 6800GT Ultra 2400GS 256MB DDR3 - за само 26.755 ден. од NIKO

Иначе еве ти нешто попристојно

А таа што ти ја предложив претходно, у анхоч треба да ја има бре :)
не бе таа од 26540924546, иам толку, само неам како да ги однесам во кеш до нико. тоа е проблемот.
иначе, шо е разлика меѓу таа првата и оваа? :S првата поубо ми делува =))) по цената :pos:

не бе таа од 26540924546, иам толку, само неам како да ги однесам во кеш до нико. тоа е проблемот.
иначе, шо е разлика меѓу таа првата и оваа? :S првата поубо ми делува =))) по цената :pos:

На кратко, да речеме дека е 4-5-6 пати појака :) ЅВЕР графичка за AGP ама немој да си ја зел (знам дека те начекав на искачање за накај НИКО ама ај.....)

На кратко, да речеме дека е 4-5-6 пати појака :) ЅВЕР графичка за AGP ама немој да си ја зел (знам дека те начекав на искачање за накај НИКО ама ај.....)
чекај, барав разлика меѓу двете од ати, не таа од нико. таа не ја зиам пошо неам парите како да ги однесам до таму, затоа.
значи, разлика меѓу двете од анхоч, if you will.

чекај, барав разлика меѓу двете од ати, не таа од нико. таа не ја зиам пошо неам парите како да ги однесам до таму, затоа.
значи, разлика меѓу двете од анхоч, if you will.

Taa што е 7000 е скоро 3 пати појака од другата во се.

Ако успееш да начекаш 3850 АГП земај одма, зверка е, ама размисли и за ново напојување пошто бара дополнителен 8 пински приклучок и 450W напојување со 30 ампери на 12V.Сум видел многу случаи на изгорени шкарт напојувања кои ги ставале на вакви графички.

Ако успееш да начекаш 3850 АГП земај одма, зверка е, ама размисли и за ново напојување пошто бара дополнителен 8 пински приклучок и 450W напојување со 30 ампери на 12V.Сум видел многу случаи на изгорени шкарт напојувања кои ги ставале на вакви графички.
моето е 300w :S
колку е 450w напајање? ако можеш бапни линкче со цена, назив и сл. =)

Ми треба вашата помош повеќе од кога и да е било!
Имам 2 хард диска, и на едниот имам документи околу виндоусот, а на другиот имам песни, филмови, слики.... ама баш се (не се малку)
и сега одам да отварам да пуштам песни и ми вика хард дискот не билм форматиран, требало да го инсталирам од ново!
Пробав и ми вика дека ако го инсталирам ќе ми отидат сите податоци у канта!:nesvest:
Има лек за ова, може да се спречи, т.е. да се инсталира без да се избришат пдоатоците или да се префрлат некако?:nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom