Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Луѓе ако може некако да ми помогнете....на пс-то немам звук,не ми отвара јутјуб и не ми отвара хотмеил
А башка и ова ми се јавува и ми се гаси мај комјутер:nesum:
![]()
Ќе ти ги бакнувам стапалата молимте спаси ме,извади г...упс
Фала ви однапред:smir:
матичната мислам дека ми е само ддр, не ддр2 :S
процесорот нека си седи, а графичкава ати ми се сфиѓа, можда ќе ја зиам. само, ќе осетам нешто разлика од оваа сеа што ја иам? т.е. мора да има бе =)
фала!
edit- рам мислев 1gb ddr/400 да зеам... или? грешам во нешто?
Јас имам Asus Nvidia N7600GS/256 (AGP 8x)
има ли некоја појака графичка?
и што цена е отприлика..![]()
абе шетам под категории таму, и никако да ја најдам та што ја предлагаш од ати.нуб сум маиќеми.
ако најдеш нешто боље, кажуј =)
не бе таа од 26540924546, иам толку, само неам како да ги однесам во кеш до нико. тоа е проблемот.Брат4е, сум нашол нешто ко за тебе, знам ваква бараше, и цената е пристојна, абе сум те гаѓал у моментот
Gainward GeForce 6800GT Ultra 2400GS 256MB DDR3 - за само 26.755 ден. од NIKO
Иначе еве ти нешто попристојно
А таа што ти ја предложив претходно, у анхоч треба да ја има бре![]()
не бе таа од 26540924546, иам толку, само неам како да ги однесам во кеш до нико. тоа е проблемот.
иначе, шо е разлика меѓу таа првата и оваа? :S првата поубо ми делува =))) по цената![]()
чекај, барав разлика меѓу двете од ати, не таа од нико. таа не ја зиам пошо неам парите како да ги однесам до таму, затоа.На кратко, да речеме дека е 4-5-6 пати појакаЅВЕР графичка за AGP ама немој да си ја зел (знам дека те начекав на искачање за накај НИКО ама ај.....)
чекај, барав разлика меѓу двете од ати, не таа од нико. таа не ја зиам пошо неам парите како да ги однесам до таму, затоа.
значи, разлика меѓу двете од анхоч, if you will.
моето е 300w :SАко успееш да начекаш 3850 АГП земај одма, зверка е, ама размисли и за ново напојување пошто бара дополнителен 8 пински приклучок и 450W напојување со 30 ампери на 12V.Сум видел многу случаи на изгорени шкарт напојувања кои ги ставале на вакви графички.