Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Ми треба вашата помош повеќе од кога и да е било!
Имам 2 хард диска, и на едниот имам документи околу виндоусот, а на другиот имам песни, филмови, слики.... ама баш се (не се малку)
и сега одам да отварам да пуштам песни и ми вика хард дискот не билм форматиран, требало да го инсталирам од ново!
Пробав и ми вика дека ако го инсталирам ќе ми отидат сите податоци у канта!:nesvest:
Има лек за ова, може да се спречи, т.е. да се инсталира без да се избришат пдоатоците или да се префрлат некако?:nesum:

Најверојатно дискот ти е заебан и МОРА да се форматира за да работи одново, а јас колку што знам неможе диск да се избрише а податоците да се спасат... овој твојот вака ти е неупотреблив се додека не го форматираш

verbatim vynil

кај можам да најдам вакви на големо....знае некој?

Најверојатно дискот ти е заебан и МОРА да се форматира за да работи одново, а јас колку што знам неможе диск да се избрише а податоците да се спасат... овој твојот вака ти е неупотреблив се додека не го форматираш

vidi so ovaa programa BAD COPY PRO na disketi raboti bi trebalo i na HD nema se da spasis ama okolu 90% obavezno

Ми треба вашата помош повеќе од кога и да е било!
Имам 2 хард диска, и на едниот имам документи околу виндоусот, а на другиот имам песни, филмови, слики.... ама баш се (не се малку)
и сега одам да отварам да пуштам песни и ми вика хард дискот не билм форматиран, требало да го инсталирам од ново!
Пробав и ми вика дека ако го инсталирам ќе ми отидат сите податоци у канта!:nesvest:
Има лек за ова, може да се спречи, т.е. да се инсталира без да се избришат пдоатоците или да се префрлат некако?:nesum:

Симни го HDD Regenerator, ќе ти среди работа.

Сега ми работат јутјуб и хотмеил ама немам звук и пак ми се појавува тоа срањето....овие денови ќе го носам на сервис и таман ќе го појачам па ќе видам шо ќе биде
Поздрав:helou:

Подолго време си имам проблеми со маусот , кога ќе работам нешто, одеднаш ќе ми се закочи стрелката(или како и да се вика) и нема да може да работи. Пробав со друг маус, но пак ми прави истото. Ако може помош во врска со ова, не би знаел во што е проблемот.

Подлогата на која го користиш ?
Па не би требало да имам проблеми со подлогата бидејќи стално сум го користел оптичкиот маус на таа подлога и сум немал никакви проблеми. Го имам очистено од прашина ама:toe:..

Па не би требало да имам проблеми со подлогата бидејќи стално сум го користел оптичкиот маус на таа подлога и сум немал никакви проблеми. Го имам очистено од прашина ама:toe:..

Смени го USB портот, по можност, стави го во некој USB што не си го користел до сеа.

ne mozam da se logiram na msn .. mi pishuva deka e istechen nekoj si sertifikat .. na sho se misli ? pozz

ne mozam da se logiram na msn .. mi pishuva deka e istechen nekoj si sertifikat .. na sho se misli ? pozz

Дај повеќе детали: Од кога ти прави вака, што си направил, која верзија, што имаш инсталирано за мсн, си избришал нешто.....

Научи се да поставуваш прашања...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom