goodman_91
Бубалица
- Член од
- 2 јануари 2008
- Мислења
- 1.341
- Поени од реакции
- 30
Фала ти уште еднаш:helou:Ете ти![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фала ти уште еднаш:helou:Ете ти![]()
LAN кабелот не пренесува таква струја за да ти рикне било што, а НАЈМАЛКУ звучната. Нема логика.
da si o smenis majstoro!!!kade moze da najdam semi od monitor HX191DP?
sekna mi se vcera od grm. i majstoro ne moze da go naprave bez sema
vrtam po stranive da najdam playstation tema,no sepak rekov da prasam ovde,mi e posigurno!
imam drugarce,saka da vrsime trampa,jas da mu go dadam dvd-to a toj playstation 2 .
se ok,no ete procitav deka playstation 2 citalo i DIVX,so pomos na nekoj software!
prasanjevo e: ima nekoj iskustvo dali cita ili ne cita,dali so pomos na software dali voopsto ne cita.fala pozdrav
vrtam po stranive da najdam playstation tema,no sepak rekov da prasam ovde,mi e posigurno!
imam drugarce,saka da vrsime trampa,jas da mu go dadam dvd-to a toj playstation 2 .
se ok,no ete procitav deka playstation 2 citalo i DIVX,so pomos na nekoj software!
prasanjevo e: ima nekoj iskustvo dali cita ili ne cita,dali so pomos na software dali voopsto ne cita.fala pozdrav
Не знам што не е во ред кај мене, дали е до хардвер или софтвер. Кога ќе го почнам да го движам маусот, тој ќе здиве и ќе си клика самиот на старт мени, некои икони итн.. Затоа што ми е маусот оптички, дали е можно да е до ласерот или ако е до нешто друго, кажете....
Не знам што не е во ред кај мене, дали е до хардвер или софтвер. Кога ќе го почнам да го движам маусот, тој ќе здиве и ќе си клика самиот на старт мени, некои икони итн.. Затоа што ми е маусот оптички, дали е можно да е до ласерот или ако е до нешто друго, кажете....
AMD у лето.
Тоа ти е![]()
AMD у лето.
Тоа ти е
Иначе,за маусот,не е поебан туку најверојатно го возиш на некоја површина со рупи,па оптиката се буни,зашто работи на одраз...
И да,оптичките мауси немаат ласер.
Да бе, во право си, отсега ќе си го носам маусот по интернет кафиња:pos2:interesna rabota. zs ne si go namestis i pusti kanter sam ke puka:pos2::pos2: