Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
kade moze da najdam semi od monitor HX191DP?
sekna mi se vcera od grm. i majstoro ne moze da go naprave bez sema

LAN кабелот не пренесува таква струја за да ти рикне било што, а НАЈМАЛКУ звучната. Нема логика.

хммм.... не си во право... имам случај пред околу 2 месеци каде што изгоре матичната плоча (на еден pc целосно а на друг само мрежната картичка која беше интегрирана) шо значи можно е..... сигурно е можно...само незнам колку е можно да настрада звучната... позззз

vrtam po stranive da najdam playstation tema,no sepak rekov da prasam ovde,mi e posigurno!:-)
imam drugarce,saka da vrsime trampa,jas da mu go dadam dvd-to a toj playstation 2 .
se ok,no ete procitav deka playstation 2 citalo i DIVX,so pomos na nekoj software!
prasanjevo e: ima nekoj iskustvo dali cita ili ne cita,dali so pomos na software dali voopsto ne cita.fala pozdrav

vrtam po stranive da najdam playstation tema,no sepak rekov da prasam ovde,mi e posigurno!:-)
imam drugarce,saka da vrsime trampa,jas da mu go dadam dvd-to a toj playstation 2 .
se ok,no ete procitav deka playstation 2 citalo i DIVX,so pomos na nekoj software!
prasanjevo e: ima nekoj iskustvo dali cita ili ne cita,dali so pomos na software dali voopsto ne cita.fala pozdrav

DVD Player што чита DivX е околу 1000-1500 ден. нов. :):):)
Дај му го плеерот, земи си PS2, и купи си после плеерче ново.
Сеа зависи колку ти е добар плеерот, немој ако е некој скап да се трапмаш, пошо PS2 е 4000 ден.

Имаш еден software го имав порано пуштав divx-ови на PS2 со него немаше гајле али не ги пушташе сите али едно 90% немаа гајле.

Не знам што не е во ред кај мене, дали е до хардвер или софтвер. Кога ќе го почнам да го движам маусот, тој ќе здиве и ќе си клика самиот на старт мени, некои икони итн.. Затоа што ми е маусот оптички, дали е можно да е до ласерот или ако е до нешто друго, кажете....

Не знам што не е во ред кај мене, дали е до хардвер или софтвер. Кога ќе го почнам да го движам маусот, тој ќе здиве и ќе си клика самиот на старт мени, некои икони итн.. Затоа што ми е маусот оптички, дали е можно да е до ласерот или ако е до нешто друго, кажете....

Абе зашто не пробувата па да видите што ви е проблемот?
Си пробал со твојот маус да го однесеш кај некој другар (на друг РС?)
Си пробал со друг маус???

Пробувај!

interesna rabota. zs ne si go namestis i pusti kanter sam ke puka:pos2::pos2:. mozno e da e nekoj virus

ајде пак ја со моите проблеми.

денес,сурфам на интернет,слушам музика, и тап одеднаш се укочува компјутеров,нишо не реагира,па морам хард-рестарт, денеска тоа 3 пати се деси, а и порано се дешаваше ама еднаш неделно (просечно), нема вирус,нема клокнато нишо. еве ја скапаницава (само уште до нова година да издржи треба)

asus k8u-x
amd athlon 3200+ s754
512mb ddr 400mhz
80gb excelstore
7300GT 256 ddr2
Tv cartica

шо може да е ??некоја идеја??

AMD у лето.
Тоа ти е :)

Иначе,за маусот,не е поебан туку најверојатно го возиш на некоја површина со рупи,па оптиката се буни,зашто работи на одраз...

И да,оптичките мауси немаат ласер.

AMD у лето.
Тоа ти е :)

Иначе,за маусот,не е поебан туку најверојатно го возиш на некоја површина со рупи,па оптиката се буни,зашто работи на одраз...

И да,оптичките мауси немаат ласер.

Е не ќе да е до АМД во лето. Тоа беше точно пред К8, пред 4-5 години. Посебно неговиот 3200+ не би требало да грее. Можат да бидат неколку различни работи( меморија, плоча, или и самиот процесор). Мој совет ти е некој што се разбира од хардвер да го довлечкаш кај тебе дома и да провери се. Ваков проблем оддалеку не се решава лесно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom