nv4disp.dll јас го "дешифрирам" како nVidia 4 display... Со други зборови, имаш проблем со драјверите за графичката.
да да...знам...и ја го дешифрирав така...ама чаре? симнав од nVidia страната...па имав некои постари...ама истото се дешава...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
nv4disp.dll јас го "дешифрирам" како nVidia 4 display... Со други зборови, имаш проблем со драјверите за графичката.
Не инсталирај драјвер врз драјвер. Тргни го целосно претходниот (од Device Manager), рестартирај па инсталирај го другиот.
Медицинарче,ја ке ти кажам, и мене така ми праеше на МОТО ГП 07, пробав СЕ, ама баш се, мењавав драјвери,формат му напрајв, стари нови драјвери, оно пак на сред игра БСОД, кај мене тоа праеше на 7300ГТ, значи само кај МОТО ГП 07,а кај другите немам проблем, а да ти кажам ја пробав МОТО ГО 07 на компјутер со АТИ графичка,перфектно си работеше,поздрав
дечки...фала на сите...избришав старите драјвери, ставив нови...пробав одма со FlatOut 2, играта почна да работи...ама се појавуваат некои линии, коцки и слични ствари што нон стоп трепкаат...пример...колава си е се супер...дрвата и околината трепка и такви појави... од шо може па тоа да биде?
Направи резолуцијата на 1024 х 768.
Да претпоставам на старо си ја земал 6600ката?
Епа,рикната ти е тогаш,тоа се симптомите на почеток,пукање текстури,а понатака и BSOD,како што и ти правела...