P
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
дечки...фала на сите...избришав старите драјвери, ставив нови...пробав одма со FlatOut 2, играта почна да работи...ама се појавуваат некои линии, коцки и слични ствари што нон стоп трепкаат...пример...колава си е се супер...дрвата и околината трепка и такви појави... од шо може па тоа да биде?
6 канална звучна картичка (колку да има звук) кошта 700 денари. Значи проблемов не е некој за замарање ептен
Штом си преинсталирал драјвери, ти препорачувам да и видиш реакција после чисто форматирање и преинсталирање на ОС-от. Можеби е софтверска грешка. Ако не е, погледни го линков.
Земи Aquamark тестот,заборавив целосниот назив како беше само,нека пишат другиве форумџии
Ако го пројде,значи е во ред графичката,а ако падне на сред тест,и низ целиот тест почнат да се појавуваат зелени линии,или е :
1.Конфликт на матичната со графичката (мене ми се случи ова со HD3850 на ASRock матична)
2.Или е графичката неисправна.
Башка читам на многу места, и на форуми и на сајтови...Очигледно не сум ни прв ни единствен со проблеми со оваа графичка... така да нишо чудно и да не е компатибилна со матичнава...
Пробај ја пак кај другарот,или некој со поквалитетна матична (Gigabyte,Intel итн...).
Ако и таму прави исто,тогаш и нема спас...
ај помош за мене
имам D-Link 360R модем и многу брзо загрева и морам постојано да го ладам под клима. Откако ке прегрее, интернетот паѓа и морам да чекам по 15ина минути додека повторно да дојде сигналот...
решение??
Понекогаш кога ќе го уклучам компјутерот, во делот каде што се читаат драјверите и хард-дискот ми пишува следната порака CMOS Checksum error.
Стискам Ф1 да продолжи, но притоа ми се рестартирува.
Да си ја смениш батеријата на плочата. Може да е до неа.
Зар од батеријата? Плочата ми е стара околу 4 години, имам друг компјутер чија плоча е постара од оваа и не ми правела никакви проблеми со батеријата. Има ли некоја друга причина за ова?![]()
Купи си батерија, евтини се :wink: , пробај можеби ќе ти се реши проблемот да не се нервираш повеќе.