Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во секоја продавница за електроникаSaladin напиша:dali postoi i ako postoi kolku cini i kade se prodava konverter od audio kaseti vo CD?
Јас порано го работев тоа. Ја имам дома потребната опрема и така си правев некоја паричка. Тогаш беше 200 денари час, па јас дадов оглас за 150 и тогаш може да се каже дека скоро сите идеа кај мене али се одкажав. Иначе за 100 денари не верувам да најдеш. Или па можеш да најдеш некое, па од снимката да не се препознаеш дека си тиSCORPIO__20 напиша:каде да се обратам за видео снимка од касета VHS - да ја преснимам или видео снимката да ја ставам на CD ? дали тука во Ск има такво нешто и каде можам да го најдам
однапред фала
MkForces напиша:Ништо бе, 15 денари од метро отприлика е кабелот, и две џекчиња по 10 денари, нема ни 100 денари се на се да те фати.
Види за форматирање во оваа тема.^THE_MAHINES^ напиша:Како да си го форматирам ком?
Ако мозе сликовито.![]()
Jane напиша:касетата не е дигитална и мора лентата да изврти).
:helou:
Да де на тоа мислев. Значи неможе copy-paste на видеото и толку. Мора колку што трае да изврти. Така и пишав.smole напиша:и да е дигитална (D8,DV,mini DV,micro DV) мора да се изврти во realtime (толку колку што трае).
имам g-force2.Sephiroth напиша:Шо графичка имаш?