Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
значи така треба да биде ко на сликата ? фала многу
уште ако можи да ми кажиш дали овај аваст е добар анти вирус?
Taka treba da bide kako na slikata.
Inaku, AVAST e dobar anti-virus, ama NE e dovolno dobar kako KASPERSKY (zatoa pak Kaspersky malku, odnosno malku povekje go usporuva kompjuterot/laptopot). Sepak instaliraj si Avast i bidi bez gajle!

Купив нова батерија за лап топ, некој совет како да се пуни на почетоков?
Многу барав и се најдов различно. Некои пишуваат да се испразни скроз, некои викаат не чини тоа.

Sorry, you have no video capture hardware
Pomos nekoj da mi objasni :/ ne mi raboti kamerata

Рестартирај го BIOS-от на дифолт. Извади ги и стави ги плак мемориите, ако не се среди и со тоа, извади ја батеријата почекај 5 минути стави ја пак, ако и тогаш не се среди имаш проблем со матичната или самата плочка најверојатно таа од 1GB.
Фала, работи.
Сеа коа ќе стаам 4GB (знам не е многу ама толку иде овај со 2 слота од DDR2) ќе знам како.
PS: Компјутер е, не е лаптоп. Нема батерија :)

Човекот мислеше на батеријата која се наоѓа на матичната плоча.

Купив нова батерија за лап топ, некој совет како да се пуни на почетоков?
Многу барав и се најдов различно. Некои пишуваат да се испразни скроз, некои викаат не чини тоа.

Повели.

Од пред извесно време почна да ме зафркава wireless-от т.е 1час има нет па 5-10мин нема (а конектирана мрежа). Ми промениа нов рутер и сега е пак истиот проблем. Апдејт на драјвери направив но нема никаков резултат. Имал ли некој сличен проблем ? Може да е некој хардверски проблем на лаптоп от ?

Пробај со друг лаптоп.

За лаптоп ли се работи? Може има 125-256мб одвоено од меморијата за интегрирана графичка.

Авастот е најдобриот бесплатен антивирус.

Малку надвор од темава...

Разгледувам на темиве Хардвер и според тоа што до сега прочитав а имам прочитано доста затоа што сакам и јас нешто да купам , членот на форумот
olikomerc навистина , ама баш навистина се труди да помогне на сите овде !

Секоја чест ! :cuc:

Psyside, Master, Korun, strelec сите се тоа дечки кои несебично се обидуваат да помогнат. Не го спорам ангажманот на Оли се разбира.
Малку надвор од темава...

Разгледувам на темиве Хардвер и според тоа што до сега прочитав а имам прочитано доста затоа што сакам и јас нешто да купам , членот на форумот
olikomerc навистина , ама баш навистина се труди да помогне на сите овде !

Секоја чест ! :cuc:

Од пред извесно време почна да ме зафркава wireless-от т.е 1час има нет па 5-10мин нема (а конектирана мрежа). Ми промениа нов рутер и сега е пак истиот проблем. Апдејт на драјвери направив но нема никаков резултат. Имал ли некој сличен проблем ? Може да е некој хардверски проблем на лаптоп от ?
proveri od drug laptop ili telefon i vidi dali taka pravi ako ne znaci do laptopot e

Имам Asus K56C со 4 гига рам, сега сакам да му ставам уште 4, може тоа да се изведе, како каде? и колку одприлика би коштало, лаптопот уште ми е под гаранција :icon_lol:

Фала ви !:ROFLMAO:

Дечки ај брзо ако може да ми одговори некој. Ми се укочи Леново таблет, ама баш на незгодна страна и никако не можам ни да го изгасам ни нишо... седи укочен така.
Ако има некој чаре нека збори шо побрзо :D :LOL:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom