Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нешто чудно ми се дешава со компјутеров во последно. Ко ќе го исклучам од струја па ко ќе го уклучам се уклучува само куќиштето и брчи ама не титнува и мониторот не се уклучва. Па треба да го иcклучам на дугмето од куќиштето па потоа се пушта. И другите пати ко ќе го уклучвам си се уклучва како што треба (ако не е исклучен од струја).
Кај 70% од lcd/led мониторите проблемите настануваат од електролитите. Провери најпрвин со друг кабел и графичка/компјутер ако не провери ги електролитите на мониторот. Расипаните електролити се надувани на врвовите побарај по youtube имаш доста примери за различни проблеми и солуции за расипани монитоеиНа еден десктоп ме зафркава мониторот односно бранови се прават а престануваат по 3-4 часа работа
Дали е отидено мониторот,напојувањето или графичката.
Колку кoшта?
Нешто чудно ми се дешава со компјутеров во последно. Ко ќе го исклучам од струја па ко ќе го уклучам се уклучува само куќиштето и брчи ама не титнува и мониторот не се уклучва. Па треба да го иcклучам на дугмето од куќиштето па потоа се пушта. И другите пати ко ќе го уклучвам си се уклучва како што треба (ако не е исклучен од струја).