Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Дали постои некаков конвертор што ќе може пинови од DVD (или пинови од било што) да се приклучат во антенски приклучок во телевизор(бидејки постарите телевизори освен антенски приклучок немаат ништо друго)

Јас имав таков за мојот плејстејшн на времето. Постои таков конвертор, влез - жолто/бело/црвено пинче, излез - антена. Види во Логинг да не имаат, или негде кај што се продаваат акцесоари за ПС2.

AGP G-Force 7300 GT ..... Оваа ја најдов за убава цена дали е добра ?

Фина е, ке ја биде. Него кажи ми цена, да не можам за поевтино да ти ја набавам. Нова така?

Направив апдејт на директ Х и на нет фрејмворк, на овоа третово незнам како , али џабе е ...

Епа друже ондак незнам што повеке да ти кажам, ако и со најнови драјвери, тазе форматиран, со најнов директх, фрејмворк и вижуал ц++ нејке, ондак е време за нова графичка или ново машинче.

Јас имав таков за мојот плејстејшн на времето. Постои таков конвертор, влез - жолто/бело/црвено пинче, излез - антена. Види во Логинг да не имаат, или негде кај што се продаваат акцесоари за ПС2.
Сеа се јавив во Логинг.Тоа било некој модулатор 1300 денари.

Сеа се јавив во Логинг.Тоа било некој модулатор 1300 денари.

те лажат, не е тој, јас ти викам го купив конверторов пред 8-9 години, тогаш коштаа 900 денари, сеа ваљда се до кај 600. И сигурно не се вика "модулатор".

Ако знаете некои web страници од продавници за компјутерски системи и компоненти ама да се во Скопје, сакам да земам нов PC, па да ги разгледам секаде понудите, цените, конфигурациите......

Овие сајтови ги знам:

www.anhoch.com
www.set.com.mk
www.fornet.com.mk
www.tdk.com.mk
www.niko.com.mk
www.amc.com.mk
www.riversoft.com.mk
www.revolution.com.mk

Ако знаете некои други сајтови од продавници во Скопје, турете на некој пост :D:D:D

Фала однапред!
Поздрав!

На Ривер пак не им работи. Oh well....

Не знаев каде да постирам за мојот проблем, па решив овде...ако не е за овде...преместете ми го мислењето...

Проблемот ми е во тоа што кога ги стартувам игрите, тие се стартуват ама само за неколку секунди се исклучува и излегува тоа досадното СЕНД ЕРОР РИПОРТ и ДОНТ СЕНД...помагајте!:)

Абе си гледам тв, компјутеров си седеше на десктоп и ни го чепкав ни ништо ... и оп, батето се рестартираше, и тоа онака набрзинка ...

Мсн ми беше уклучен, да не е до мсн-от нешто, ама не верувам.

Да очекувам пак да се случува во иднина, или се мрднал онака комот у момент?

Шо се дешава бе ќе ми каже некој? :pipi:

едит: и пак ми направи рестарт!!!!! :@:@:@:@:@

Кажувајте чаре ...

DoN DjElAtImUs шо графичка имаш?

Влатко, провери вентилаторите и кулерите, можно е да е прегревање па ... провери најпрвен температурата..

Абе ти викам бев на мсн само. Со статус "busy". Па после рестартот пак се ставив на мсн со статус "busy", и пак ми се рестартираше ...

Е сега сум ставен на мсн со статус "online", и не ми се рестартира ...

Штосот е што вчера опнав мсн бета некоја си таму, и сигурен сум дека е до мсн-от проблемот ...

Ааааа, у пм треба да си најдам асална верзија на мсн :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom