Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
epa cim ne rabotat vo kombinacija ne ni zimam takva jas mislev ke gi koristam ddr i ddr2 vo kombinacija :nesvest:

Фрли тоа DDR, Pentium, FX5200 и таквите срања, време е за нормален РС.

Да не ти пишувам реферати, не барај и не ти се исплати.

А и да најдеш (а нема) ќе ти работат или DDR или DDR2 a не комбинирано. Колата вози или на бензин или на плин, не ги шприца двете од еднаш.
tocno taka...

Ај ве молам да ми препорачате ласерски принтер кој ќе е добар а нема да е премногу скап :pipi:
п.с. Се надевам не ја утнав темава :)

Ај ве молам да ми препорачате ласерски принтер кој ќе е добар а нема да е премногу скап :pipi:
п.с. Се надевам не ја утнав темава :)

Од поефтини Samsung ML-1665 околу 4000 денари, а од HP 1005 или поновиот модел 1102 за околу 6000 денари :wink:

Почна да ми се јавува Blue screen of death.Како причини ми наведува:Being dump of physical memory.

На компјутеров дома имам GeForce MX 440, па вреди ли за парите (1000 ден.) да ја заменам со GeForce FX 5500?

На компјутеров дома имам GeForce MX 440, па вреди ли за парите (1000 ден.) да ја заменам со GeForce FX 5500?

100% сум сигурен дека толку ти вреди целиот компјутер :)

Инаку не да не вреди....

Имам графичка 7300 ГТ од другар и кога ке се пуштеше излегуваа линии на екранот,е сега ја кладов врерна и се напре ама во едниот слот VGa Слот има слика ама бојата е ко жолта некако,а во другиот слот е супер се во игри е ТОП ... ДАли има некој начин то да се попрет?

Ок, фала ама исто важно ми е колку пари се кертриџите, ако знаете да ми кажете

Компатибилен тонер за HP P1005 е околу 1000-1200 денари со кој се принтат околу 1500-2000 страници, за самсунгот е нешто поскап околу 1700-2000 денари.

Компатибилен тонер за HP P1005 е околу 1000-1200 денари со кој се принтат околу 1500-2000 страници, за самсунгот е нешто поскап околу 1700-2000 денари.
Ама чекај малку јас не напоменав дека сакам да е во боја :S Ако не ти е тешко кажи ми цена и за принтерот и за кертриџите, нормално ако знаеш

Ама чекај малку јас не напоменав дека сакам да е во боја :S Ако не ти е тешко кажи ми цена и за принтерот и за кертриџите, нормално ако знаеш

Хехе ок, ласерски во боја најефтини има Самсунг и Канон за 140-150 евра, оригинален тонер за самсунгот е околу 70 евра, компатибилен околу 30 евра, а HP ласерски колор принтер има за околу 160-170 евра :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom