Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
првото...моеш да подесиш у биос редослед на бутирање -прво хдд, после двд/цд, на крај (ако има) флопиможе некој да ми каже што ми се дешава со ком коа го рестартирам и стискам ф8 ми појавува please select boot device i gi ima
SM-HDS728080PLAT20
SS-ASUS DRW- 1608P2S
Дали штети на мониторот ако е звучник до него, имам слушнато дека е штетно.
Користам ЛГ, флат екран а звучници обични, кинески![]()
може некој да ми каже што ми се дешава со ком коа го рестартирам и стискам ф8 ми појавува please select boot device i gi ima
SM-HDS728080PLAT20
SS-ASUS DRW- 1608P2S
Која е најдобра фирма во македонија за системи за видео надзор, и која е најдобра марка за CCTV камери/DVR и како можам да снимам од повеќе ip cctv камери одеднаш?
Зошто екранот на лаптопот не се пали? Значи статрувам титка ова она а нема слика исто така пробав со кабел на lcd и пак немаше ништо. Како да го решам проблемот?
хм па не знам како така одеднаш може да откаже? Така ми направи и порано но сам се уклучи после притискајки копчиња :/графичката сигурно е
Инаку гуглав на нет и проблемот најверојатно е графиката дека 1 долго титкање и 2 кратки. Па од прилика колку пари би коштал да се поправи?TheRaspolozen1 напиша:хм па не знам како така одеднаш може да откаже? Така ми направи и порано но сам се уклучи после притискајки копчиња :/
хм па не знам како така одеднаш може да откаже? Така ми направи и порано но сам се уклучи после притискајки копчиња :/
--- надополнето ---
Инаку гуглав на нет и проблемот најверојатно е графиката дека 1 долго титкање и 2 кратки. Па од прилика колку пари би коштал да се поправи?
Графичката е nvidia 8400.
Тапа работа. Сепак го дадов на другарми да види можеби ќе биде нешто... јбг ако не ќе треба да му купам нов лаптопПоевтина/поисплатлива варијанта ти е нов лаптоп![]()
Имам проблем со лап топот, ставен е на полнач и светат сите ламбички дека е ставен на полнач. Но кога ќе отидам на батеријата во таск барот пишува plugged in, not charging. Несака да се полни иако е приклучен на струја. Лап топот е Accer AS5740G, OS Windows 7. Чаре некое ??
Дали штети на мониторот ако е звучник до него, имам слушнато дека е штетно.
Користам ЛГ, флат екран а звучници обични, кинески![]()
Имам проблем со адаптерот на лап-топот ,барем така мислам.
Адаптерот кога ќе го уклучувам се жештува ,но сијаличката не свети ,и кога ќе приклучам со лап-топот нема никакви знаци....
Кажувајте симнував цела недела филмови за викендов да ги гледам и баш сега најде нешто да се расипе .