Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Ме интересира дали некаде во Скопје може да се најде конвертор/адаптер од компјутерскиот сериски или паралелен порт на PS/2 или USB порт каде што би поврзал глушец.

Благодарам!

Ме интересира дали некаде во Скопје може да се најде конвертор/адаптер од компјутерскиот сериски или паралелен порт на PS/2 или USB порт каде што би поврзал глушец.

Благодарам!

Мислам дека видов такво нешто во Нико. Јави се и прашај :) Не сум сигурен, но пробај.

luge imam eden problem so DVD-to na PC
vaka : audio CD nezavisno dali mp3 ili obicno go cita ko ke mu stavam DVD-CD nezavisno dali e film ili mp3 ne saka ni da mrdne da ne znae nekoj sto e problemot i da nema nekoe resenie ili da odam da si kupam nov dvd rom

Ако не ти чита било какво двд, ново му е мајката.

некој двд кој ги имам земено пред околу 6-7 месеци ги чита а овие сегашните од пред 1 месец не сака да чуе за нив

А, што марка ти е ДВД-то, каков тип на двд-иња користиш и со која брзина ги режеш?

sony sekakov vid na dvd od princo do vebratim
nekoj gi cite nekoj ne patem dvd-r e ne e dvd-rw

Ти препорачувам чистење на ласерот и негово подесување со тример потенциометарот (на тој начин го менуваш интензитетот на светлината). Ако и тоа не помогне, нов режач.

Nisto bratko DVD-romot ti doziveal laser overburn vo prevod ti pregorel laserot sto cita DVD diskovi. Toj drugiot laser e dobar (onoj so cita CD) pa poradi toa i ti cita CD-diskovi. CARE: Nov DVD_RW bidejki nema teoretski sansi da go napravis ni majstor, ni servis ne ti go poprava.

kazete nekoe dobro opticko gluvce do 500 den.
fala odnapred
p.s usb port

Купи си Logitech господ да те види, гарант нема да треба нов да си купиш у наредните 2-3 години.

1x Logitech = 2500 денари, рок на траење 3+ години
7x Шкарт глувчиња од по 300ден = 2100 денари, 5 месеца по глувче - 3 години.

Па сеа ти види.

ako moze nekoj da mi pomogne ...

imam DVD-RW na PC-vo ... ali koga probuvam da izrezam nesto na DVD cd .. odma mi vika "Failed" i mi go vadi CD-to ... a obicni CD-a reze bez problem ! dali e do rezacot ili treba nesto u Nero da se namesti ... help !

Може да ти е нерото зезнато, пробај да го преинсталираш, за секој случај во опциите оди во nero burning rom, избери dvd-iso и пробај да снимиш нешто, па кажи.

Може да ти е нерото зезнато, пробај да го преинсталираш, за секој случај во опциите оди во nero burning rom, избери dvd-iso и пробај да снимиш нешто, па кажи.

abe druze ... ne e do neroto .. pred nekoe vreme go reinstalirav cel windows i go snimiv i neroto odponovo ... ali izgleda e do rezacot nesto ... aj nema veze .. kompijuterov i onaka se poise lici na toster :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom