Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Abe gledaj da imat 3.00 Quad, 4 RAM i 500 HD
Да не знае некој за шо служи ЕПЛ Тајм Капсул???![]()
па тој i5 би го јадел тој quad на 3.0, како што ги јаде Phenom-ите 955 и 965
За back up со едно притискање на дугме, idiot proof, да не речам.
Ај една помош за еден другар.
Го форматира комот и ја инсталира кантер 1,6 и мн брзо му ојт.400Фрема,проба пак да го преинсталират пак исто,како чит да имат кладено и кога ке ојт на некој сервер му викат чит имаш и голем лаг имаш.
Нешто валјда комот му е расипан.Чаре.!
Кај шо слушнав имало во тајм капсул 1 терабајт меморија да си клаваш и имало Т.Е фаќало вајарлес така знам јас ако знае некој подетално нека кажи....
Time Capsule е програма за Мекинтош за бекап на податоци. Е сеа Ејпл имаат извадено уреди со хард дискови во нив, може да се објаснат како рутери со NAS(Network attached storage). Овие уреди, освен што работат како рутери, пружаат и 500GB-1TB простор за бекап и останати работи во мрежата, жично или безжично.
Ај една помош за еден другар.
Го форматира комот и ја инсталира кантер 1,6 и мн брзо му ојт.400Фрема,проба пак да го преинсталират пак исто,како чит да имат кладено и кога ке ојт на некој сервер му викат чит имаш и голем лаг имаш.
Нешто валјда комот му е расипан.Чаре.!
Znaci posle nekoe vreme rabota kompjuterot zamrznuva skroz, i treba da cekam edno 10-na minuti za da se zapali pak (ima struja maticnata, no BIOS-ot ne se podiga i nema signal na ekranot), posle pak crashuva, probav promeniv graficka karta, go izvadiv edniot ram modul koj ne go citase, memtest napraviv na ram-ot, ne najde greski ... inaku probav od archlinux, mythbuntu 8.04 i haiku-os, neam windows.