I
Ivan_FBI
Гостин
Znae nekoj od kade moze (ovde vo Skopje) da najdam Razer Copperhead ili Logitech G5 ?
G5 мислам дека го има во Нико.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Znae nekoj od kade moze (ovde vo Skopje) da najdam Razer Copperhead ili Logitech G5 ?
Ми треба помош. Сакам да го поврзам Пц то со тв то, ама го поврзувам ама не излегува на тв никаква слика. Дали треба да се подеси нешто графичката или како? И каде да подесам ако треба?
Фала![]()
Ми треба помош. Сакам да го поврзам Пц то со тв то, ама го поврзувам ама не излегува на тв никаква слика. Дали треба да се подеси нешто графичката или како? И каде да подесам ако треба?
Фала![]()
Фала![]()
Мене не ми е јасно ова сто ми е Кулерот на Напојувањето позади (кој си е најнормален од 450 ватно напојување) дали тој кулер ,т.е неговите вртежи треба да се константни и исти без разлика на температурата или треба да се намалуваат вртежите во одреден период ?
Пошто некако до сеа све исто вртеше со повеке вртежи но последниов период од кога залади се намалуваа и зголемуваа вртежите така да незнам дали е нормално тоа или нешто почнува да зафркава !?
Znaci od ovaj ne biduva kompjuter...:nesum:па ако не е зафркнат хард дискот,стави го на некој др. компјутер би требало да си ги извадиш фајловите..:helou:
Znaci od ovaj ne biduva kompjuter...:nesum: