Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Dali se prodavaat vakvi kuleri za laptop vo MK?? cena?? thnx

Тој на сликата што ти го пратив е од Anhoch и е 720 ден. Има уште еден сега видов, тој е 820 ден.

Би ти препорачал да го земеш овој од 820 ден. зашто за 100 ден. разлика, имаш уште еден кулер (вентилатор) плус.

Nitu eden, ama bas nitu eden laptop ne e praven da kupuvas dodatno ladenje za da toj funkcionira kako sto treba. Tie USB paneli za ladenje pretezno se za rabota na meki podlogi (primer vo krevet) kade sto nema dobra ventilacija. Ne steti normalno ako go koristis sekogas, no jas ti preporacuvam da gi iscistis od prasina rebrata i kulerite.

Nitu eden, ama bas nitu eden laptop ne e praven da kupuvas dodatno ladenje za da toj funkcionira kako sto treba. Tie USB paneli za ladenje pretezno se za rabota na meki podlogi (primer vo krevet) kade sto nema dobra ventilacija. Ne steti normalno ako go koristis sekogas, no jas ti preporacuvam da gi iscistis od prasina rebrata i kulerite.

Вака има избор:
Или да функционира како што треба
или да функционира мноооогу подобро за 800 ден.

Вака има избор:
Или да функционира како што треба
или да функционира мноооогу подобро за 800 ден.
Vidi vaka:
Dosega sum smenil 15-ina laptopi i nitu eden nemal problem sto go resil nadvoresniot kuler. Go imam kulerot i da ti kazam deka ne sum go vklucil pa edno 5-6 meseca. Koga rabotam na krevet laptopot go stavam na edna tvrda enciklopedija za planetite i sonceviot sistem.

Vidi vaka:
Dosega sum smenil 15-ina laptopi i nitu eden nemal problem sto go resil nadvoresniot kuler. Go imam kulerot i da ti kazam deka ne sum go vklucil pa edno 5-6 meseca. Koga rabotam na krevet laptopot go stavam na edna tvrda enciklopedija za planetite i sonceviot sistem.

Не викам ја да реши проблем со кулер, туку дека од НОРМАЛНО може да премине на ПОДОБРО со само еден кулер. И мене компјутерот (РС) не ми загрева многу ама ако ставам убав кулер во куќиштето, ќе загрева помалку. Нема никаков проблем тука

Фала што ме потсетивте јас го заборавив мојот да го исчистам, ке се загуши жалниот:pos2::helou:

SOLTEK SL-85ERV2-C - Драјвер - Биос
SOLTEK - Ati Radeon 9200S-PL Драјвер - АПП
KWorld TV878RF - Драјвер - АПП

Доколку некој можи да ми помогни со ова...бидејки веке немам душа....се уморив талкајки по страниве...а и од инсталирање програми како Драјвер ова , Драјвер она...

CD-ата се изгубени....не можам ни страна од СОЛТЕК да најдам....ебати фирмата скапана..

SOLTEK SL-85ERV2-C - Драјвер - Биос
SOLTEK - Ati Radeon 9200S-PL Драјвер - АПП
KWorld TV878RF - Драјвер - АПП

Доколку некој можи да ми помогни со ова...бидејки веке немам душа....се уморив талкајки по страниве...а и од инсталирање програми како Драјвер ова , Драјвер она...

CD-ата се изгубени....не можам ни страна од СОЛТЕК да најдам....ебати фирмата скапана..

На GOOGLE пиши дека бараш драјвери ама без тоа SOLTEK. Пример "download SL-85ERV2-C drivers"

Vidi vaka:

Оф топик.
Кај може да се купи ова? И мене ми треба. :pos2:

Genuine кетриџи за печатар

Имам Епсон печатар, и купив црна боја и ко ќе ја ставам ми пишува NOT GENUINE и не ми печати. Чаре? А, знам дека сите купуват не-оригинали бои за печатари и кај нив можи. Да не треба нешто претходно да напрам?
Фала ви однапред

Имам Епсон печатар, и купив црна боја и ко ќе ја ставам ми пишува NOT GENUINE и не ми печати. Чаре? А, знам дека сите купуват не-оригинали бои за печатари и кај нив можи. Да не треба нешто претходно да напрам?
Фала ви однапред

И јас имав ваков проблем. Под гаранција ми беше печатарот и бојата ја земав од исто место така да ми ја заменија, т.е. ми дадоа нова боја. Проблемот е со тоа чипот или како да го наречам, електронскиот дел од од кертриџот. Земи со нова боја. :smir:

Сакам да прашам како може да си го заштитам лаптопот од премногу загревање во овие летни денови?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom