ПОМОШ - ОСТАНАВ НА ПАТ !

• Креатор на темата Креатор на темата аллександар
  • Време на започнување Време на започнување
Zatoa ne se kupuva kola so mk tabli,posebno ako e na lpg ili dizel. 90% se kanti za na otpad, kaj nas se prodava kola koga e prethodno napraena matematika deka e za u kurac i se znae kolku e saatot. Kakva saka neka e uvozna kola e 1000x podobra nego ova so se prodava kaj nas.
затоа ке си купиш нова кола од салон со мк табли:sneaky::свиркам::icon_lol:

Oва можно и каиш да скинало...
не е скинат каишот.

Zatoa ne se kupuva kola so mk tabli,posebno ako e na lpg ili dizel. 90% se kanti za na otpad, kaj nas se prodava kola koga e prethodno napraena matematika deka e za u kurac i se znae kolku e saatot. Kakva saka neka e uvozna kola e 1000x podobra nego ova so se prodava kaj nas.

:facepalm: колава е увезена од италиа....
сеа шо праиме ? - да не заборави да додадеш дека покрај нашиво коли и од италија не трба да ги купуваме пошто и тие нечинат....

друже СЕРИОЗЕН СИ СО ПОСТОВ ?

чекај што кола имаш уствари?

не е скинат каишот.

сеа шо праиме ? - да не заборави да додадеш дека покрај нашиво коли и од италија не трба да ги купуваме пошто и тие нечинат....

Брат си требал од него да земеш кола... тоа е муабетот :)

затоа ке си купиш нова кола од салон со мк табли:sneaky::свиркам::icon_lol:
За тоа треба да имаш муда, или јајца - како што би рекол членот Ево 13-ти (или 12-ти беше) - иако јас мислам дека за тоа треба да имаш пари.

не е скинат каишот.

Znaci ti ne si ja kupil uvezena od italija, nego si ja zemal od ovde,nekoj tuka veke i ja ebal mamata, dali predhodno bila uvezena od italija voopsto ne e bitno. Se kupue samo nov uvoz, znaci kola sto kaj nas ne bila registrirana. Da si znaes za drukpat.

Znaci ti ne si ja kupil uvezena od italija, nego si ja zemal od ovde,nekoj tuka veke i ja ebal mamata, dali predhodno bila uvezena od italija voopsto ne e bitno. Se kupue samo nov uvoz, znaci kola sto kaj nas ne bila registrirana. Da si znaes za drukpat.
Значи ти не си ја купил увезена од италија = си ја земал од овде... како и да е мора да биде увезена, ама те разбравме :) А што ако сам си ја донел он ? А и да те прашам, ми се заеба колата и мене нешто да не и тоа дека сум ја купил од кај нас?

хахаха секогаш сум горд на мојот народ кога станува збор за мајтапење.. браво дечки.

инаку исходот од колата е познат. скршена клипњача и пукнат блок ... има отцор некаде околу сантим 2... приближно колку што се големи дупките за издув и за усис на грана

еве во прилог и слика од моторот... доле лево е дупката

Attachments

• 20140523_154433.jpg
    20140523_154433.jpg
    777,1 KB · Прегледи: 109
хахаха секогаш сум горд на мојот народ кога станува збор за мајтапење.. браво дечки.

инаку исходот од колата е познат. скршена клипњача и пукнат блок ... има отцор некаде околу сантим 2... приближно колку што се големи дупките за издув и за усис на грана

еве во прилог и слика од моторот... доле лево е дупката
брат 100 пати бе прашавме, што кола е ова?

а моторот е истиот мотор што се вози во фијат пунто.. 1.2цц 8 вентилски бензинец. потполно ист од А до Ш...

следново не е за александар....

немојте ве молам со теориите од каде е поубаво да се купи кола.. се знае, колку ти е лимитот кога тргаш по кола и гледаш што купуваш. кола не се купува како на тезга јаболко... па и јаболкото ке го свртиш од сите страни пред да го купиш... така и колата... дали била дрнкана или не, се гледа.. тоа што го купуваш, го гледаш.. а ако се правиш јунак и купуваш кола без да ти ја прегледа мајстор тогаш комотно можеш да си туриш епитет на челото ЈАС СУМ ГЛУП. да купиш кола а да не ја знаеш нејзината состојба? стварно треба да си глуп..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom