Xibalba
Господин Господин
za eclipse za java, treba java ee ili samo java?
Java EE, исто така ќе треба да имаш инсталирано Java JRE на твојата машина (ако веќе претходно не си ја инсталирал).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
za eclipse za java, treba java ee ili samo java?
Ok. Fala. I uste edno prasanje: so koj programski jazik treba da pocnam za pocetok?(za pocetnik?)Java EE, исто така ќе треба да имаш инсталирано Java JRE на твојата машина (ако веќе претходно не си ја инсталирал).
Очигледно не знаеш што сакаш. Почни со C++ од тука :Ok. Fala. I uste edno prasanje: so koj programski jazik treba da pocnam za pocetok?(za pocetnik?)
ok. Fala.Очигледно не знаеш што сакаш. Почни со C++ од тука :
http://www.learncpp.com/ ако те мрзи да читаш тогаш од тука.
Велес.??? кај е тоа бе
А тоа би ти било досадно или што?бидејќи ќе направат една програма, друга .. после што??? цело време ли нови програми прават , има ли тоа крај?
Agreed! Ама не сваќам шо е таму за учење, кога искрено најменталните се запишуваат во Узус?--- надополнето: 3 октомври 2012 во 21:40 ---
:
УЗУС = Училиште За Улава Стока
Како што ти кажаа погоре, можеш да бидеш и иновативен па немора да имаш постојана работа, добивај нови идеи , пробувај нови работи! Често има натпревари за програмери, обиди се да учествуваш, измисли нешто ново...Можеби прашањево е смешно но еве јас сум млад и неискусен ,,програмер’’.. значи вака : За да работиш во некоја компанија се разбира ти треба знаење , но како и да е како програмерите во една компанија толку долго работат односно што работат тие толку , што е нивната задача..
-да некој ќе каже програмираат(но тоа не е одговорот , бидејќи ќе направат една програма, друга .. после што??? цело време ли нови програми прават , има ли тоа крај??).. доколку би можеле да ми одговорите благодарам , но и да биде одстранета темава не би замерил .. поздрав