Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки може ли некој да ми помогне на секое вклучување на кантерот и влегување на било кој сервер само по 30сетина секунди ми прави веднаш Connection problem.Ова не ми се дешаваше до пред 1 месец.Имам од т-хоме интернет и незнам што е проблемов ако може некој да ми помогне.

Пробав и реинсталација се еве пред некоја минута кабелот од позади го префрлив на првото ми беше на второто па сега пак ќе пробам ако не работи ќе им се јавам да прашам што е работава не ми се дешаваше ова до пред неполн месец.

Едит:Црпки па истото:S

Се јавив кај овие неадерталциве и ми викаат дека домене бил проблемот? Помош??

Како да направм сервер а да не плаќам??
Со самата инсталација на кантер ти иде и сервер.Тоа можеш да го најдеш во Counter-Strike 1.6 фолдерот.Серверот е со црвена икона и потпишана е hlds.exe.Ова ти е серверот ама без AMX и додатни плугини.

Има некој жив шо игра уште кантер бе од ко замреа серверите на кајгана? :)

Дечки може ли некој да ми помогне на секое вклучување на кантерот и влегување на било кој сервер само по 30сетина секунди ми прави веднаш Connection problem.Ова не ми се дешаваше до пред 1 месец.Имам од т-хоме интернет и незнам што е проблемов ако може некој да ми помогне.

Се јавив кај овие неадерталциве и ми викаат дека домене бил проблемот? Помош??

Anybody can help me ??

Хаха ја играм кантер од многу оддамна.Ако ти треба нешто слободно кажи.
И јас играм веќе ни сам не знам од кога :) ме интересираше дали игра некој по другите сервери :)

od kaj da ja simnam cs 1.6 cs kajgana ne raboti a i plus pravev edno 5 formati i ja delitnav
i ako moze najnoviot patch :D:helou::helou::helou::smir::smir::smir:

Барам еден филм од цс 1.5, врска неам сеа како се викаше :( само знам дека почнува со Кармина Бурана. Ќе му текни на некој? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom