Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Играм , играм , играм цс и после 10 минути ке ми закончи и треба да стискам CTRL+ALT+DELETE и после 1 ,2 пути и се рестартира сам ПЦ-то иам добра графичка

1500 незнам што е :nesum:

Играм , играм , играм цс и после 10 минути ке ми закончи и треба да стискам CTRL+ALT+DELETE и после 1 ,2 пути и се рестартира сам ПЦ-то иам добра графичка

1500 незнам што е :nesum:

Имаш добра графичка што си ја купил 1500 денари???
Или....?

Memory 1536MB RAM :toe: не е до цс-то ја инсталирав и данлодирав повеке пати да видам дали е до цс-то али пак кочи!
:nesvest:

Memory 1536MB RAM :toe: не е до цс-то ја инсталирав и данлодирав повеке пати да видам дали е до цс-то али пак кочи!
:nesvest:

Абе батали рамот... како ти се вика графичката??? По ова што си го пишал, ми личи дека имаш On-Board.

Од кај да ја симнам 1.6 Кантер пробав од Zamunda ама имаше вирус па прекинав со симнувањето!!!:salut::salut:

Од кај да ја симнам 1.6 Кантер пробав од Zamunda ама имаше вирус па прекинав со симнувањето!!!:salut::salut:

Од ZAMUNDA нема вируси 100%, тоа може некој крак или активација или таква работа што антивирусот ја детекрита како ПОТЕНЦИЈАЛНО опасна апликација.

Од ZAMUNDA нема вируси 100%, тоа може некој крак или активација или таква работа што антивирусот ја детекрита како ПОТЕНЦИЈАЛНО опасна апликација.
Хмммм..... можда имаш право ама несакам да ја симнам зш скоро време имав проблеми со вируси затоа ако знаете некој од каде можам да симнам давајте линк или торент!! ФАЛА ОДНАПРЕД!!:salut::salut:

лол, филипчо.Абе јас секој ден слегнувам од замунда.Нема вирус уживај!
Ако е за вирусите, јас сако сакам ке биндувам еден филм или игра со например истилер(ако треба ке чекам 1 ден), ке го криптирам у фуд, и курац антивирусот ке го препознае.Понекогаш може да те заебат и чистите апликации, најчесто хакерите освојуваат акаунти од рапидшер, стим,мсна,крединтни картички и друго на овај начин!

Симнувам од Zamunda па шо сака нека биде!!:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom