Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓе порано играф кантер па престанав па имам пак желба ама четот забораив како се праеше вика Chat_AllDead Ли како беше! :pipi:
Брат не те разбирам што сакаш да казеш x) За што ти служи тоа Chat_allDead ??? :)

Брат не те разбирам што сакаш да казеш x) За што ти служи тоа Chat_allDead ??? :)

chat_alldead значи дека тоа што останатите играчи го пишуваат неможе да го прочита :helou:

radeonphp.bmp

Еве ти го тоа 3д па ти се снајди шо треба да се наместе и напрае ај плс помогни не се игра на 20 фпс :(...и дали ке има нешто последица шо ке смене таму опциите..позз

Абре ке може некој да ми помогне со оваа да го оправам фпс-то ^^^

KAJ MOZE STEAM DA NAJDAM U SKOPJE:@:@:@u jogoton nema:@:@:@::@:@:@:@:@:@:@:@::tapp::tapp::tapp::tapp::back::baeh::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid:

Абре ке може некој да ми помогне со оваа да го оправам фпс-то ^^^

Де бре, ете ти ја сликата, значи ќе знаеш како биле на Default сетинзите.

Сега земи чепкај си сам, менувај таму (тоа ти е 2 мин. работа) и ако најдеш подобрување (што не верувам баш) тогаш ок.
Ако не, врати си ги сетинзите и толку е.

Не само да чекате на готово.

Зашто на spray logo наместо моето лого што сум го избрал ми го дава дифолт од халф лајф логото ?

По грешка братучет ми ја избришал иконата за кантер кај мене, како да ја уклучам кантерот сега или вратам иконата ?

По грешка братучет ми ја избришал иконата за кантер кај мене, како да ја уклучам кантерот сега или вратам иконата ?

Напрај си short cut на desktop од кантерот.

Влези кај што ти е инсталирана играта, треба да имаш cstrike.exe, од тоа напрај си шорт кат на десктоп.

Па иди таму кај што ти е инсталирана и таму ја имаш, направи си shortcut и готово.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom