Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво,
Пред неколку денови на еден српски дебилен сервер, чија администрација беше уште подебилна поради тоа што очигледно доделуваат админ функции на копиљана кои ако некој игра подобро од нив, тогаш е читер, но да не биде пишувањево за тоа, туку за тоа што тие копиљана на кои некоја несреќа им доделил админ, ме банираа...

Маката е следна, откако ме банираа на тој сервер, на било кој сервер кој што има VAC, јас немам пристап што значи сум баниран и додаден на VAC листата што пак значи дека на ниеден сервер со ваква заштита, не можам да играм.

Прашањето е: Што да праам сега? Дебили шо вчера почнале да играат ЦС, не мислам да молам да ми го тргнат банот, но како може да се избегне тоа VAC-от од останатите онлајн сервери?

Проба да се конектираш со друга IP адреса? (ако ти е динамичка)

И пробај смени си име.

Оригинал кантер? Non-steam? Верзија?

1.6 non steam

динамичка. Пробано.

Друго име. Пробано.

Друга MAC адреса. Пробано.

Следно чаре?

1.6 non steam

динамичка. Пробано.

Друго име. Пробано.

Следно чаре?

Незнам што податоци тогаш чуваат од тебе па да знаат кој си и да не те прима во игра. Пробај избриши ја кантер комплет (зачувај си мапи, оружја, такви работи ако ти требаат) и инсталирај си Non Steam v32 (v34, v36....)

Луѓе помагајте молим тее..Нарачав цс сервер од eugameservers.com и ко ке пишам конект во конзола ми иде инвалид цд кеј пробав со в32и со в21 истото има други пачови???

1.6 non steam

динамичка. Пробано.

Друго име. Пробано.

Следно чаре?

Избриши го конфиг фајлот

Кај мене со таа финта оде до 70 ФПС:tapp:

fps_max 100

Луѓе помагајте молим тее..Нарачав цс сервер од eugameservers.com и ко ке пишам конект во конзола ми иде инвалид цд кеј пробав со в32и со в21 истото има други пачови???

Пак исто ќе ти одговорам

Затоа што играта што ја имаш е пиратска верзија :)
Купи си стим (10 евра) и ќе можеш да играш и на сервери што не се МК

ace_elemeNt ако купам стеам не ке морам тогаш пачови да инсталирвам за секој сервер мене така ми бара на секој сервер друг пач.. јас денес нарачав сервер од УСА неможам никако да влезам.... Стеамот како оди со играта заедно или Јузер е тоа ? Дај малце инфо ако сакаш..И кажими далие можно кај нас да се најде или некаде на нет Пиши ми детални информации ако не те мрази

Треба да ти е fps_max 101.
И ако тогаш не ти оди до 100тка, ако имаш NVIDIA графичка, треба да наместиш вака според сликата, и после ќе пишеш во конзола fps_max 101.

2vx2bfq.jpg

Плус, ако сакаш да ти покажува fps, пиши во конзола net_graph 1, 2 или 3 (3 најдобро).
И да го наместиш на која страна сакаш, net_graphpos 1, 2 или 3 (2 најдобро).

А RADEON графичка карта ли е и ако е дали може на неа да го накачам
фпс-то на цс-то затоа што ми е 50 :(

NVIDIA е оваа графичка на сликата.
Ти ако немаш NVIDIA, пробај ако имаш вакво да направиш Force Off добро, ако не, здравје. :)

Ќе пробам али каде можам тоа да го најдам Control panelo на графичката кај мене коа стиснеш десен клик не дава такво...

имам сервер закупено. ама неможам никако да се логирам некогаш пишува ретрејнг некогаш инвалид цд кеј.. Е сега сакам дазнам како можам пач да инсталирам на серверот преку фтп и како се инсталира? иначе имам и веб спејс заедно сонего

Може и на радеон да се направи. Десен клик на дескопот > Properties > Settings > Advanced. Овде мислам се отвара едно мени, каде што имаш неколку табови (со црвена боја) и овде барај едно 3D. Таму ја има опцијата за исклучување на vsync.

имам сервер закупено. ама неможам никако да се логирам некогаш пишува ретрејнг некогаш инвалид цд кеј.. Е сега сакам дазнам како можам пач да инсталирам на серверот преку фтп и како се инсталира? иначе имам и веб спејс заедно сонего

Сигурен си дека серверот е UP (кренат) ? Пробај, додади ја ИП адресата во favorites па види што ќе ти покаже...

ретрејнг = retrying ?

Каков пач, и зошто би ти користел пач на сервер ? (на играта се инсталира пачот а не на серверот)

ја додав ип адресата во фаворитс и не се покажува тука .....
ко ке сакам да се конектирам ми пишува establishing network connection posle ke pocne da pisuva retrying 1 , 2 ,3.
inace ya patchot mi rece eden prijatel deka trebealo da se patchira serverot sto ti znam tamu

ја додав ип адресата во фаворитс и не се покажува тука .....
ко ке сакам да се конектирам ми пишува establishing network connection posle ke pocne da pisuva retrying 1 , 2 ,3.
inace ya patchot mi rece eden prijatel deka trebealo da se patchira serverot sto ti znam tamu

Човек, тебе серверот ти е паднат. Штом ти покажува така retrying 1 2 3 гарант е до тоа. Дај ја ИП адресата, па да пробаме ние да се конектираме...
Инаку за пач на серверот првпат слушам. Можеби пријателот мислел за AMX или SXE...

Човек, тебе серверот ти е паднат. Штом ти покажува така retrying 1 2 3 гарант е до тоа. Дај ја ИП адресата, па да пробаме ние да се конектираме...
Инаку за пач на серверот првпат слушам. Можеби пријателот мислел за AMX или SXE...
Serverot e online poveke pati mu napraviv restart dzaba e:
inace eve go ipot: 94.136.39.167:27016

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom