Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Serverot e online poveke pati mu napraviv restart dzaba e:
inace eve go ipot: 94.136.39.167:27016

Серверот неможе да биде пронајден... или е паднат или незнам што му е проблемот. Нити може да се додаде во favorites нити пак да се конектираш на него

Serverot e online poveke pati mu napraviv restart dzaba e:
inace eve go ipot: 94.136.39.167:27016

Ако користиш рутер, отвори го портот 27016 за твојата IP адреса и решен проблем.

Ако користиш рутер, отвори го портот 27016 за твојата IP адреса и решен проблем.
Кај сите му прави вака незначи дека е до мене проблемот.
Серверот е закупен не го имам на пц направено:)

сега можиш да го ставиш во фаворитес али пишува рефусед ...ај пробајте видите вие
94.136.39.167:27016

како да зголемам фпс, имам интегрирана. И 5фрејма да се во прашање ми значат.

Серверот неможе да биде пронајден... или е паднат или незнам што му е проблемот. Нити може да се додаде во favorites нити пак да се конектираш на него

кај мене бива , се појавува у фаворитес

Сега се појави и кај мене :smir:
Зборите за мојот сервер? и дали влезе да се игра??
малку хелп ми треба ја спуштив верзијата од идивиди CS 1.6 Full v36 protocol 48 ми го покажува проблемот со проткол 47 и 48 што е сигурно ви е познат проблемот вас.. е ако сакате да ми пратете линк со точниот пач за ова верзија CS 1.6 Full v36 protocol 48.

Ај мала помош за играње на Кантер преку Garena. Во LAN никој не ми се појавува или некогаш само двајца-тројца. Треба да инсталирам нешто пач за кантерот или нешто друго е проблемот?

Ај мала помош за играње на Кантер преку Garena. Во LAN никој не ми се појавува или некогаш само двајца-тројца. Треба да инсталирам нешто пач за кантерот или нешто друго е проблемот?
Ако немаш инсталирано пач,инсталири не би трабло проблеми да имаш...

Зборите за мојот сервер? и дали влезе да се игра??
малку хелп ми треба ја спуштив верзијата од идивиди CS 1.6 Full v36 protocol 48 ми го покажува проблемот со проткол 47 и 48 што е сигурно ви е познат проблемот вас.. е ако сакате да ми пратете линк со точниот пач за ова верзија CS 1.6 Full v36 protocol 48.

Која верзија и кој протокол го сакаш воопшто ?
Ако имаш steam (а воедно и серверот е таков) тогаш ти треба игра со протокол 48, ако е nonsteam играта тогаш ти треба 47...

Може и на радеон да се направи. Десен клик на дескопот > Properties > Settings > Advanced. Овде мислам се отвара едно мени, каде што имаш неколку табови (со црвена боја) и овде барај едно 3D. Таму ја има опцијата за исклучување на vsync.

radeonphp.bmp

Еве ти го тоа 3д па ти се снајди шо треба да се наместе и напрае ај плс помогни не се игра на 20 фпс :(...и дали ке има нешто последица шо ке смене таму опциите..позз

Луѓе порано играф кантер па престанав па имам пак желба ама четот забораив како се праеше вика Chat_AllDead Ли како беше! :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom