Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Да не сте банирани, ако имате статична де.
не сум , никако.. никогаш не сум играл таму сега ке ми биде прв пат..
Каталонец, не бива .. сега ке пробам како што рече marwaN...

Може ли некој да ми кажи зошто неможам да адднам еден сервер?:(
на сите скоро и се аднува само мене не:(
хелп плис:nesum:

^^
пробај да исклучиш firewall

Зошто не можам да ги аднам сите сервери на Ентертент?? Што е работата, одам Add, пастирам ип, и нејке да се појава ништо.. Ни па во console да пишам connect <ip>..
Фала однапред:smir:

Јас колку што знам не работат серверите на ентернет!?! И јас пробував едно време да ги адд , ми писуваше нот респондинг. Така да види сеа у што е проблемот позз:smir:

Јас колку што знам не работат серверите на ентернет!?! И јас пробував едно време да ги адд , ми писуваше нот респондинг. Така да види сеа у што е проблемот позз:smir:
Епа ок..

Он Топик : Ке ми ја каже некој шифрата како да бидат ЗЕЛЕНИ буквите..
con_color "..."
Фала однапред..

Може некој да ми каже како да го отпакувам кгн гуито.:kesa:

Може некој да ми каже како да го отпакувам кгн гуито.:kesa:

Симни го гуито, направи му extract (со програма како win rar, win zip итн). Потоа, во фолдерот што се отпакува влези во \cstrike\resource и копирај ги сите фајлови внатре. Сега оди во CSTRIKE фолдерот (каде што е инсталирана ЦС ) и направи paste (доколку се појави некаква порака кликни на YES TO ALL). Сега јасно е ?

Симни го гуито, направи му extract (со програма како win rar, win zip итн). Потоа, во фолдерот што се отпакува влези во \cstrike\resource и копирај ги сите фајлови внатре. Сега оди во CSTRIKE фолдерот (каде што е инсталирана ЦС ) и направи paste (доколку се појави некаква порака кликни на YES TO ALL). Сега јасно е ?
Фала го напраив.:smir:

Ej Помош, ај некој ако сака да ми каже како да си направам клип како оние другите што ги прават убаво.. Но знам дека е многу тешко, но и јас сакам да се научам..
Знам дека се прави со програмата Windows Movie Maker, па едно дете ми кажа требаше CamStudio, го слегнав и него и одам на клипот да го ставам не бива..
И незнам после како шо, ај ве молам ако не ве мрзи да ми кажете, или па да ми даде некој туториал за тоа..
ПОЗЗ:smir:

Ej Помош, ај некој ако сака да ми каже како да си направам клип како оние другите што ги прават убаво.. Но знам дека е многу тешко, но и јас сакам да се научам..
Знам дека се прави со програмата Windows Movie Maker, па едно дете ми кажа требаше CamStudio, го слегнав и него и одам на клипот да го ставам не бива..
И незнам после како шо, ај ве молам ако не ве мрзи да ми кажете, или па да ми даде некој туториал за тоа..
ПОЗЗ:smir:

ako sakas da napravis dobar film fragmovie ili trailer ke ti treba :

Sony Vegas
Adobe After Effects
Fraps
GameGam

a ako sakas obicen film ;

FRAPS
WINDOWS MOVIE MAKER

eve ti tutorial za movie maker ;

еве сега имам Fraps.
И еве сега ке ви дадам слики да видате што треба да правам и да го направам на повеќе секунди, мислам дека само за 30 секунди е..
Ај еве ви слики .. 4 слики се и објаснете како да се снимам.
Одам во кантер флевам и стискам F9 и право ми излева од серверот..
Де објаснете, ве молам.
2qiu3j4.jpg
2uffvc9.jpg
23w62vd.jpg
Испомешанко е..:)
15o6jhz.jpg

Еве нешто најдов од друг форум..
Ике како објасни..
Kaко се снима клип?
Прво правите демо,се уклучувате на било кој сервер,во конзола пишувате record IME NA DEMOTO за да го зачувате и стопирате пишувате stop...
Напомена: Доколку се смени мапата на серверот,ја исклучите играта или влезете одново демото само ќе се стопира и ќе се зачува

Одкога ќе го снимате демото,уклучете ја кантер и програмот FrapsПишувате во конзола viewdemo ime na demoto , притискате ESC и ви се појавува прозорче во кое ќе можете да ја бирате брзината,да изминете некој дел итн...За да снимате клип,притискате F9 за да почнете и за да го стопирате пак притискате F9 максимум еден клип може да трае една минута...Одкога ќе направите пример 10 клипа...Го уклучувате програмот MovieMaker (секој виндовс мора да го има) кој се наоѓа во c/prog files/MovieMaker , го повлекувате клипот кој што сакате да ви биде прв (доле има листа) а клиповите се наоѓаат во c/Fraps ... Мислам дека добро објаснив,ако има проблеми слободно прашајте...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom