максовизија
Lunatic
Епа дај смоке.цфг ако имаш 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Епа дај смоке.цфг ако имаш
 се нервирам ке искрашам сееееееееееее
 се нервирам ке искрашам сеееееееееееедобра финтица пробав 10 пати никако да успеааммсе нервирам ке искрашам сееееееееееее
Направив вака како што рече, и после напишав во конзола exec smoke.cfg, и одоздола во конзолата пишува couldn't exec smoke.cfg.Немам, ама еве ти една онака набрзина (секако можеш да правиш измени)
// This is the smoke round config file
"say" "Smoke rundata zapocna"
wait
wait
wait
"say" "Eden od igracite neka frli smoke i site napravete screenshot pritoa drzejki tab"
wait
wait
wait
wait
"sv_restart 1"
"say" "Smoke rundata zavrsi"
Ова копирај го во notepad и зачувај го како smoke.cfg и копирај го во cstrike фолдерот. Кога ќе сакаш да ја стартуваш рундата, во конзола напиши exec smoke.cfg и ќе се појави горенапишаното.
Каде заглавуваш ?

има некои зборови англиски што не ги разбирам па затоа не можам да се снајдам :nesum:
 има некои зборови англиски што не ги разбирам па затоа не можам да се снајдам :nesum:СЕГДЕима некои зборови англиски што не ги разбирам па затоа не можам да се снајдам :nesum:
ХЕЛП МИ ! :nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum:

ФАЛА МН ЕЛЕМЕНТ !!!!!! МИ УСПЕАА ! ЈЕС ЈЕС
само неможам да се стаам админ :jaj: