максовизија
Lunatic
- Член од
- 14 декември 2008
- Мислења
- 1.709
- Поени од реакции
- 126
Епа дај смоке.цфг ако имаш 

Немам, ама еве ти една онака набрзина (секако можеш да правиш измени)Епа дај смоке.цфг ако имаш![]()
Каде заглавуваш ?добра финтица пробав 10 пати никако да успеааммсе нервирам ке искрашам сееееееееееее
Направив вака како што рече, и после напишав во конзола exec smoke.cfg, и одоздола во конзолата пишува couldn't exec smoke.cfg.Немам, ама еве ти една онака набрзина (секако можеш да правиш измени)
// This is the smoke round config file
"say" "Smoke rundata zapocna"
wait
wait
wait
"say" "Eden od igracite neka frli smoke i site napravete screenshot pritoa drzejki tab"
wait
wait
wait
wait
"sv_restart 1"
"say" "Smoke rundata zavrsi"
Ова копирај го во notepad и зачувај го како smoke.cfg и копирај го во cstrike фолдерот. Кога ќе сакаш да ја стартуваш рундата, во конзола напиши exec smoke.cfg и ќе се појави горенапишаното.
СЕГДЕКаде заглавуваш ?
ХЕЛП МИ ! :nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum:СЕГДЕима некои зборови англиски што не ги разбирам па затоа не можам да се снајдам :nesum:
Оф леле, од тука преземи го модот. Откако ќе го симнеш, инсталацијата оди вака:ХЕЛП МИ ! :nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum:
Види ПП ќе средиш според тоа :wink:ФАЛА МН ЕЛЕМЕНТ !!!!!! МИ УСПЕАА ! ЈЕС ЈЕС
само неможам да се стаам админ :jaj: