Gohan
I (L) Fußball
Ok,nedorazbiranje:smir:Така му изглегува од sxe-то затоа реков првен нека провери исто вака правеше нашколо денеска инсталирав кантер и ми направи вака сменив само тоа во OpenGL и си работеше добро.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ok,nedorazbiranje:smir:Така му изглегува од sxe-то затоа реков првен нека провери исто вака правеше нашколо денеска инсталирав кантер и ми направи вака сменив само тоа во OpenGL и си работеше добро.
Кога пробам да ја уклучам кантер ми се појави ова...
![]()
Правев реинстал повторно исто...сега ќе пробам со некоја програма...Најверојатно ти недостига некој .dll фајл и/или регистрите ти се измешани. За ова првото пробај со реинсталирање на играта, за второто употреби некоја програма како Registry mechanic да ги врати работите во нормала.
Кога ја реинсталираш играта, иди таму кај што ти била инсталирана, имаш останато фајлови од Valve, избриши го директно од таму, и пробај пак реинстал.Правев реинстал повторно исто...сега ќе пробам со некоја програма...
Направив и така и пак исто...Кога ја реинсталираш играта, иди таму кај што ти била инсталирана, имаш останато фајлови од Valve, избриши го директно од таму, и пробај пак реинстал.
Abe zaebancii e,staviv tempdecal sea ne mozam da go iskaram,go deletiram,go formatirav kompjuterot i pak go ima,taka i so tebe,imas nekoj fajl so ne ti dava da igras..:icon_neut
Кој може да ми даде драјвери за графичката, оти не можам да играм со ОpenGl,играм со Д3д која што не можеш ни тетоважа да ставам.Please help me..