Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Така му изглегува од sxe-то затоа реков првен нека провери исто вака правеше нашколо денеска инсталирав кантер и ми направи вака сменив само тоа во OpenGL и си работеше добро.
Ok,nedorazbiranje:smir:

Кога пробам да ја уклучам кантер ми се појави ова...
880_untitled.jpg

Кога пробам да ја уклучам кантер ми се појави ова...
880_untitled.jpg

Најверојатно ти недостига некој .dll фајл и/или регистрите ти се измешани. За ова првото пробај со реинсталирање на играта, за второто употреби некоја програма како Registry mechanic да ги врати работите во нормала.

Најверојатно ти недостига некој .dll фајл и/или регистрите ти се измешани. За ова првото пробај со реинсталирање на играта, за второто употреби некоја програма како Registry mechanic да ги врати работите во нормала.
Правев реинстал повторно исто...сега ќе пробам со некоја програма...

Правев реинстал повторно исто...сега ќе пробам со некоја програма...
Кога ја реинсталираш играта, иди таму кај што ти била инсталирана, имаш останато фајлови од Valve, избриши го директно од таму, и пробај пак реинстал.

Кога ја реинсталираш играта, иди таму кај што ти била инсталирана, имаш останато фајлови од Valve, избриши го директно од таму, и пробај пак реинстал.
Направив и така и пак исто...:toe:

Abe zaebancii e,staviv tempdecal sea ne mozam da go iskaram,go deletiram,go formatirav kompjuterot i pak go ima,taka i so tebe,imas nekoj fajl so ne ti dava da igras..:icon_neut

troll , избриши го [C:\Program Files\Counter-Strike\tier0_s.dll]

Abe zaebancii e,staviv tempdecal sea ne mozam da go iskaram,go deletiram,go formatirav kompjuterot i pak go ima,taka i so tebe,imas nekoj fajl so ne ti dava da igras..:icon_neut

Шефе ти знаеш како се форматира компјутер ? Или само ги трупаш тоа windows-ите еден врз друг. Да не одам офтопик, пробај со друга цс инсталација и инсталирај ја во друга локација на компјутерот, па види дали ќе ти прави заебанции...

Па прават сигурно многу пари од тебе, штом форматираш преку 2/3 денови.
Посети тема за помош во друг подфорум. :smir:
За хардвер/софтвер или философија и психологија.

За схе-то што прави проблеми со тиер0 .. треба да го избришете схе , и тиер0 и да го инсталирате одпоново , на почетокот можеби ке ви излегува дека го нема тиер0 , ама игнорирајте го .. Кај мене тоа помогна

Кој може да ми даде драјвери за графичката, оти не можам да играм со ОpenGl,играм со Д3д која што не можеш ни тетоважа да ставам:@.Please help me..

Кој може да ми даде драјвери за графичката, оти не можам да играм со ОpenGl,играм со Д3д која што не можеш ни тетоважа да ставам:@.Please help me..

Кажи шо графичка имаш не само драјвери за графичка. Моделот на графичката кој ти е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom