Gohan
I (L) Fußball
Ok dete,cim si zapnalo brkaj tamu..sum imal napraveno jas ne mi kazuvaj ti mene sea toa... i imalo lag 60 so 10 dusi na nego.. ako moze nekoj da pomogne neka pomogne !!! i neka me addne na msn darkblademkd@hotmail.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ok dete,cim si zapnalo brkaj tamu..sum imal napraveno jas ne mi kazuvaj ti mene sea toa... i imalo lag 60 so 10 dusi na nego.. ako moze nekoj da pomogne neka pomogne !!! i neka me addne na msn darkblademkd@hotmail.com
Види таму кликот дали ти е исправен.Имам проблем со маусот на CS.. вака сега.. со маусот кога ќе нанишанам непријател не сака да пука, може само куршум по куршум.(ретко само ако пукне рафал) Зошто е вака? Порано го немав проблемов.. пробав 8948164 пати реинсталација, не помага. Help?![]()
Неможаш ти да си направаш.Ако може некој да ми објасне как да си направам сервер на Ventrilo ?
Неможаш ти да си направаш.
Кажи му на Алак ке ти направа..
имам проблем со кантер нешто...ја инсталирам се играта и кога кликам да ја оклучам ми излегува error you must have at least 15mb free memory, и ме избацува....имам vista 64bit home premium
имам проблем со кантер нешто...ја инсталирам се играта и кога кликам да ја оклучам ми излегува error you must have at least 15mb free memory, и ме избацува....имам vista 64bit home premium
Izbrishi 10 pesni.![]()
Izbrishi 10 pesni.![]()
- Десен клик на иконата
- Properties
- Compatibility
- Run this program in compatibility mode for:
- Windows XP (Service Pack 2)
- Играј
Не!![]()
Nikoj ne go e resil problemot so brisenje i istalirenje na sxe,formatiraj go kompjuterot 100% ke ti biva..imam problem so sxeto nemozam da go stavam mi dava error problem ...:S
абе дете како може да го оставам комп на помалку од 15мб![]()