Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Имам проблем со маусот на CS.. вака сега.. со маусот кога ќе нанишанам непријател не сака да пука, може само куршум по куршум.(ретко само ако пукне рафал) Зошто е вака? Порано го немав проблемов.. пробав 8948164 пати реинсталација, не помага. Help? :toe:

Имам проблем со маусот на CS.. вака сега.. со маусот кога ќе нанишанам непријател не сака да пука, може само куршум по куршум.(ретко само ако пукне рафал) Зошто е вака? Порано го немав проблемов.. пробав 8948164 пати реинсталација, не помага. Help? :toe:
Види таму кликот дали ти е исправен.:)

имам проблем со кантер нешто...ја инсталирам се играта и кога кликам да ја оклучам ми излегува error you must have at least 15mb free memory, и ме избацува....имам vista 64bit home premium

имам проблем со кантер нешто...ја инсталирам се играта и кога кликам да ја оклучам ми излегува error you must have at least 15mb free memory, и ме избацува....имам vista 64bit home premium

Izbrishi 10 pesni.:tapp:

1. Десен клик на иконата
  2. Properties
  3. Compatibility
  4. Run this program in compatibility mode for:
  5. Windows XP (Service Pack 2)
  6. Играј

Не! :tapp:

imam problem so sxeto nemozam da go stavam mi dava error problem ...:S

зошто кога ќе напишам cl_showfps 1 и кога ќе ја исклучам кантерот и кога ќе ја уклучам не ми го дава тоа горе зошто? хелп??

Па така треба да е.
Ако сакаш да не ти го снемува напиши net_graph 3 , нема да е исто ама нема да ти го снемува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom