Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Ako go formatiras kompjuterot ke ti raboti 100 % veruraj.

Добро бе што си запнал со тој формат... :tapp::tapp:

И јас имам ист проблем, без sxe кантерот работи нормално, штом инсталирам и пробувам да играм веднаш се гаси. Во task manager воопшто и нема hl.exe процес. Што е проблемот незнам, ама решението НЕ е формат.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Добро бе што си запнал со тој формат... :tapp::tapp:

И јас имам ист проблем, без sxe кантерот работи нормално, штом инсталирам и пробувам да играм веднаш се гаси. Во task manager воопшто и нема hl.exe процес. Што е проблемот незнам, ама решението НЕ е формат.
Sum zapnal poso i jas go imav istitot problem kako vas,pred nekoj den go formatirav i sxe-to i cs raboti.

help...

Кога ќе пишам на кантер на y или u не ми се појавува тоа што го имам напишано или што пишуваат другите. Ми пишува само CS chat all. Kaжетеми што да направам за да ми се појави тоа....

Го симнав пачот и го инсталирав. Кога ќе го уклучам ми пишува (W_LoadWadFile: couldn't load gfx.wad) и не се уклучува... :(

Го симнав пачот и го инсталирав. Кога ќе го уклучам ми пишува (W_LoadWadFile: couldn't load gfx.wad) и не се уклучува... :(

Од некоја друга инсталација на кантер најди си ги сите .WAD фајлови и копирај си ги, би требало да ти се реши проблемот.

Baram pomos,baniran sum 1000min,veke pominati se 3000min oste mi e serverot Not responding.Ip Adress mi se menuva pri sekoe restartiranje na kompjuterot,zosto oste mi e Not Responding ? Pomos . Fala .

Пошо кога јас банирам its damn permanent. :icon_cool

Baram pomos,baniran sum 1000min,veke pominati se 3000min oste mi e serverot Not responding.Ip Adress mi se menuva pri sekoe restartiranje na kompjuterot,zosto oste mi e Not Responding ? Pomos . Fala .

Избриши го серверот, и пак го додај. Дека нема логика ако имаш динамичка ИП (нели ти се менела со секое рестартирање) да важи ова
Пошо кога јас банирам its damn permanent. :icon_cool
:toe:

Не ми сфати репликата.
Инаку, избриши серверот, исклучи моедмот-вклучи, па адни серверот.

Гарант ќе ти го прифати и ќе можеш да се конектираш, секако доколку тврдењето околу динамичка е точно.

:wink::wink::wink::wink:

A sea toa znaci deka nikoj ne moze da mi dade unban,moram da ja pravam taa postapka ?

Se mi e isto da go isklucam modemot,mozam i od stekot da kornam ? :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom