Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Вака, отвараш пеинт го пишуваш името, идеш save as 256 color bitmap. Потоа, сликава стави ја во %\Valve\cstrike\logos и готово :)
probav i ne uspeva go staiv tamu ja uklucuem odam da vidam dali ja ima i ja nemase sto da pravam pisi pobrzo pls!!!:(

Вака, отвараш пеинт го пишуваш името, идеш save as 256 color bitmap. Потоа, сликава стави ја во %\Valve\cstrike\logos и готово :)

probav i ne uspeva go staiv tamu ja uklucuem odam da vidam dali ja ima i ja nemase sto da pravam pisi pobrzo pls!!!:(

Кога праиш преку PAINT, сликичката треба да ти е голема 64х64 пиксели.
Најдобро оди во cstrike/logos фолдерот, отвори било кое лого преку PAINT и тоа преправи го.

Дали снае некој сто требам на программот sxe 7.4 да му писам на consula за да работит ???? ВЕ МОЛАМ НА ОДГОВОР.POZZ

Дали снае некој сто требам на программот sxe 7.4 да му писам на consula за да работит ???? ВЕ МОЛАМ НА ОДГОВОР.POZZ

1) Го уклучуваш програмот
2) Ја пушташ кантер
3) Играш (програмот си работи у позадина)

1) Го уклучуваш програмот
2) Ја пушташ кантер
3) Играш (програмот си работи у позадина)
Да,а за тоа што ти пишува у конзола SXE WORKING OFFLINe или слично,игнорирај го,нормално е така да пишува.

Aj ke ve molam pratete po PP najnovi driveri za GeForce 8600 GT , ne e temava za toa ali ne znam kaj da se obratam :back:

Download drivers менито и подесуваш да ти бара драјвери за твојата графичка у случајов GeForce 8600 GT

Snimav demo od cs 1.6 igrata mi crashna t.e. se ukoci nesto!Demoto se snimi ama koga ke probam da go pustam mi vika corrupted demo file i nejke da go pusti!Ako nekoj znae dali ima nekoj fix za demoa ve molam da mi kaze!Mnogu mi znaci demoto!Fala odnapred!

Inkognito,kako go pravesh ovaa kaj shto pishe,imeto na serverot da ti e so zelena boja btw moze li so dr...?
2dsjy3a.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom